Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελευθεριάδου: «Είμαστε καλά προετοιμασμένες»

Ελευθεριάδου: «Είμαστε καλά προετοιμασμένες»
Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2024 - 18:54

Το ευρωπαϊκό της ταξίδι συνεχίζει η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, το Σάββατο (9/3). Στις 16:00, ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον ΝΟ Βουλιαγμένης στη Βάρη, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με μοναδικό στόχο τη νίκη-πρόκριση στο Final-4.

Οι «ερυθρόλευκες», που βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου τους, με «τέσσερα στα τέσσερα» και 12 βαθμούς, αγωνίζονται κόντρα στον δεύτερο -με εννιά βαθμούς- ΝΟΒ και θέλουν το «διπλό» στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων, ώστε να κλείσουν θέση σε ένα ακόμα Final-4 του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού.

Ενόψει του αγώνα η Νικόλ Ελευθεριάδου δήλωσε:

«Υπάρχει μεγάλη προσμονή για αυτό το ματς, σίγουρα επειδή μετά από καιρό, θα παίξουμε και θα μπούμε στους ρυθμούς των ευρωπαϊκών αγώνων, αλλά και επειδή βαθμολογικά, μια πιθανή νίκη αύριο, θα μας δώσει το εισιτήριο για το Final-4, οριστικά. Επομένως, η ομάδα είναι έτοιμη και προετοιμασμένη για αυτό το ματς, έχουμε δουλέψει αρκετά καλά. Είμαστε καλά προετοιμασμένες, παρότι δεν είναι πολύς ο καιρός που είμαστε όλες μαζί στον Ολυμπιακό, μετά τη διακοπή που υπήρξε».

Διαβάστε επίσης