Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΟΙ στο Παπαστράτειο για τις κοριτσάρες του Θρύλου!

ΟΛΟΙ στο Παπαστράτειο για τις κοριτσάρες του Θρύλου!
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 01:50

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει, την Τρίτη (16/4), σε ευρωπαϊκό «φόντο», η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον Εθνικό, τον οποίο υποδέχονται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, στις 19:30, για την 20ή αγωνιστική της Α1, με στόχο το «20 στα 20», σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση.

Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκες» του Δημήτρη Κραβαρίτη θα στρέψουν εξ ολοκλήρου την προσοχή τους στην Ευρώπη, αφού την Πέμπτη (18/4), θα αναχωρήσουν με προορισμό τη Βαρκελώνη, για τη συμμετοχή τους στο Final-4 του Champions League και τον ημιτελικό του Σαββάτου (20/4) με την Ματαρό.

Ο κόσμος του Θρύλου πρέπει να δώσει το «παρών» στο Παπαστράτειο, στο ματς με τον Εθνικό. Να χειροκροτήσει τις πολίστριες του Ολυμπιακού. Να τις «ντοπάρει» ψυχολογικά, ενόψει του Final-4. Και αυτό, διότι οι «ερυθρόλευκες» έχουν μπροστά τους μια μεγάλη πρόκληση. Ένα (ακόμα) μεγάλο «ραντεβού» με την ιστορία!

Εξάλλου, μιλάμε για ένα από τα πιο επιτυχημένα τμήματα στην ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά και ολόκληρου του ελληνικού αθλητισμού. Την ομάδα πόλο Γυναικών του Θρύλου, που έχει πετύχει σπουδαία πράγματα, τα τελευταία χρόνια! Που «σαρώνει» το ένα ευρωπαϊκό μετά το... άλλο.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει εκτός έδρας στην Ισπανία. Και αυτό, διότι οι άλλες τρεις ομάδες είναι ισπανικές (Ματαρό, Σαμπαντέλ, Σαν Αντρέου). Για αυτό και οι κοριτσάρες του Θρύλου χρειάζονται το χειροκρότημα και την ψυχολογική ώθηση, στο ματς με τον Εθνικό. Για να αναχωρήσουν, την Πέμπτη, με το ηθικό στα ύψη. Για μία ακόμη θρυλική επιτυχία. Για ένα ακόμα ευρωπαϊκό τρόπο στην «τροπαιοθήκη» του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου του κόσμου!

Διαβάστε επίσης