Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι «ερυθρόλευκες» στη «μάχη» του Final-4!

Οι «ερυθρόλευκες» στη «μάχη» του Final-4!
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 23:15

Μία ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση για την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία τα τελευταία -τουλάχιστον- 10 χρόνια, θεωρείται ως μία από τις πιο επιτυχημένες στο άθλημα. Εξάλλου, από το 2014 και μετά, ο Θρύλος μετράει επτά ευρωπαϊκά τρόπαια (τρία Champions League, ένα LEN Trophy, τρία Super Cup) στη γυναικεία υδατοσφαίριση.

Οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται στη Βαρκελώνη, με όνειρα και φιλοδοξίες και στόχο την κατάκτηση του όγδοου ευρωπαϊκού τους τίτλου! Την Παρασκευή (19/4), με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην υπερσύγχρονη «Piscina Nova de l' Escullera» και «δήλωσε» έτοιμη για το Final-4 του Champions League.

Το Σάββατο (20/4) στις 15:00 (LEN TV), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ισπανική Ματαρό στο κολυμβητήριο της Μπαρτσελόνα, στον κρίσιμο ημιτελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με στόχο την πολυπόθητη πρόκριση στον κυριακάτικο (21/4) τελικό, κόντρα σε μία εκ των Σαμπαντέλ και Σαν Αντρέου (επίσης ισπανικές).

Διαβάστε επίσης