Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ε. Πλευρίτου στο gavros.gr: «Bρισκόμαστε επάξια στην ελίτ της Ευρώπης, θα δώσουμε το 100% για την κούπα»

Ε. Πλευρίτου στο gavros.gr: «Bρισκόμαστε επάξια στην ελίτ της Ευρώπης, θα δώσουμε το 100% για την κούπα»
Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 - 10:05

Συνέντευξη στον Αντώνη Αντωνίου

Τελικός! Τελικός Ευρωλίγκας! Πρόκριση και ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ! Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός! Αυτή η τεράστια ομάδα, αυτός ο τεράστιος Σύλλογος, γράφει ιστορία! Γράφει χρυσές σελίδες δόξας, κρατά ψηλά την ελληνική σημαία στην Ευρώπη και κοιτάζει ακόμη πιο ψηλά!

Ραντεβού, ξανά με την ιστορία, για τα κορίτσια του Δημήτρη Κραβαρίτη, νίκησαν 16-12 την Ματαρό και πάνε για άλλο ένα ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία του Συλλόγου.


Πανευτυχής με τη νίκη του Ολυμπιακού μετά την σπουδαία πρόκριση, αλλά και ανυπόμονη για τον μεγάλο τελικό, είναι η Ελευθερία Πλευρίτου. Κάτι που «αποτυπώνεται» και από το πόσο παθιασμένα έζησε τον ημιτελικό του Final 4 της LEN Champions League, αλλά και από τις δηλώσεις της στο gavros.gr.

Η περιφερειακή του Θρύλου, μίλησε στον Αντώνη Αντωνίου τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός δικαιωματικά βρίσκεται στην ελίτ της Ευρώπης και ότι η ίδια και οι συμπαίκτριες της θα κάνουν τα πάντα για να φέρουν άλλη μια μεγάλη επιτυχία στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενες για την σημερινή νίκη. Μας δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσουμε το τρίτο Champions League μέσα 4 χρόνια. Αυτή η ομάδα έχει καταφέρει να κατακτήσει 7 ευρωπαϊκούς τίτλου και έχει βρεθεί 13 φορές ευρωπαϊκούς τελικούς. Αυτό δείχνει το ποιόν της ομάδας και την δουλειά που έχουμε ρίξει φέτος, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια. Έχουμε καταφέρει να βρισκόμαστε στην ελίτ της Ευρώπης, το γίνεται και στα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγους.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που έχει έρθει να μας υποστηρίξει, είναι πολύ σημαντικό που έχει έρθει η οικογένεια του Ολυμπιακού και είναι δίπλα σε αυτή την προσπάθεια. Προετοιμαζόμαστε τώρα για τον μεγάλο τελικό, που είναι σημαντικός και κρίσιμο και θα δώσουμε το 100% για να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε άλλο ένα Champions League και να κάνουμε το +1 σε όλη αυτή την ιστορία που έχουμε γράψει σαν ομάδα».

Διαβάστε επίσης