Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βάμος στο gavros.gr: «Μόνο νίκη με Φερεντσβάρος»

Βάμος στο gavros.gr: «Μόνο νίκη με Φερεντσβάρος»
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 - 14:09

Ο Ολυμπιακός καλείται την Τρίτη (23/4, 18:00) για την 4η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του LEN Champions League να κερδίσει τη Φερεντσβάρος για να αυξήσει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες που έχει να περάσει στο Final 4 της διοργάνωσης.

Ο Μάρτον Βάμος μίλησε στο gavros.gr για την αναμέτρηση με τους συμπατριώτες του και την πρώην ομάδα του, επισημαίνοντας πως βασικός στόχος είναι οι τρεις βαθμοί, αλλά για να τους κατακτήσει ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι όλοι οι παίκτες πολύ συγκεντρωμένοι και ήρεμοι.

«Περιμένω αυτό το παιχνίδι γιατί μετά την ήττα στη Βουδαπέστη θέλουμε να δείξουμε ότι στο σπίτι μας είμαστε πολύ δυνατοί στην Ευρώπη και στο Champions League. Και όποιος έρχεται εδώ θα πρέπει να φοβάται την ατμόσφαιρα της έδρας μας και την ομάδα μας. Θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι απαραίτητοι για να περάσουμε στο Final 4, αυτός είναι ο βασικός μας στόχος και προετοιμαζόμαστε για αυτό. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι και στην καλύτερη κατάσταση για να κερδίσουμε».

Για την απουσία των φουνταριστών (τιμωρημένος ο Λόντσαρ, ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του ο Νικολαΐδης) ο Ούγγρος περιφερειακός του θρύλου τόνισε: Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση αλλά έχουμε πολύ καλό προπονητή, υπάρχουν κάποιες σκέψεις για το πώς θα παίξουμε χωρίς τους δύο φουνταριστούς για να λύσουμε το πρόβλημα. Και παίζουμε εντός έδρας, όπου μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Αν κάνουμε αυτό που πρέπει νομίζω πως μπορούμε να κερδίσουμε τη Φερεντσβάρος. Είναι σαφώς μια από τις καλύτερες ομάδες, αλλά και πάλι θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς. Στο πρώτο παιχνίδι δεν είχαμε προπονήσεις, όπως και εκείνοι. Δεν ήταν ο κύριος λόγος που χάσαμε τότε, αλλά τώρα έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θέλουμε να το δείξουμε».

Για το αν είναι η Φερεντσβάρος το φαβορί για να κατακτήσει το Champions League ο Βάμος είπε: «Σαφώς παραμένουν το φαβορί, αλλά δεν νομίζω πως εμείς δεν είμαστε ένα από τα φαβορί. Αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε τη Φερεντσβάρος και να κάνουμε το βήμα για το Final 4».

Διαβάστε επίσης