Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελευθεριάδου: «Να αντιδράσουμε, να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο»

Ελευθεριάδου: «Να αντιδράσουμε, να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο»
Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 - 22:55

Στη «μάχη» των ημιτελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος ρίχνεται, την Τετάρτη (15/5), η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

Μετά το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, τα κορίτσια του Θρύλου επιστρέφουν στην Α1 και στις 19:30 (ΚΟΕ TV), αντιμετωπίζουν τον Εθνικό στο Παπαστράτειο, για τον πρώτο ημιτελικό.

Κόντρα στον Εθνικό στο κολυμβητήριο του Πειραιά, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά το Κύπελλο, να «πάρουν» τον πρώτο ημιτελικό και να κάνουν το πρώτο, από τα δύο βήματα, για την πρόκριση στους τελικούς της Α1.

Μάλιστα, μία από τις κορυφαίες πολίστριες του Ολυμπιακού, εκ των σπουδαιότερων στην Ευρώπη, η Νικόλ Ελευθεριάδου, δήλωσε: «Ξεκινώντας τη σειρά των ημιτελικών, θεωρώ πως πρέπει να δείξουμε την εικόνα που είχαμε όλη τη σεζόν και το καλό μας πρόσωπο. Σίγουρα, είναι δύο πάρα πολύ κρίσιμες εβδομάδες, καθώς τελειώνει μια πολύ μεγάλη σεζόν. Πρέπει να είμαστε αρκετά συγκεντρωμένες σε αυτά που έχουμε δουλέψει και έχουμε κάνει, έτσι ώστε να δείξουμε και μια αντίδραση, μετά το προηγούμενο ματς που χάσαμε και σαφώς, μια καλύτερη εικόνα».

Διαβάστε επίσης