Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελευθεριάδου: «Διψάμε να είμαστε στην κορυφή κάθε χρόνο»

Ελευθεριάδου: «Διψάμε να είμαστε στην κορυφή κάθε χρόνο»
Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 - 18:05

Η ομάδα Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού κατέκτησε το 11 διαδοχικό της πρωτάθλημα και πρόσθεσε τον 311ο τίτλο στην πλούσια «τροπαιοθήκη» του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα!

Μετά τον τρίτο τελικό με τη Βουλιαγμένη, η Νικόλ Ελευθεριάδου μίλησε για τον αγώνα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ τόνισε ότι οι ερυθρόλευκες διψούν για επιτυχίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Θεωρώ όταν κάποιος δεν μας ζει καθημερινά και δεν έχει δει τον Ολυμπιακό, πόσο δύσκολο είναι να είναι πάντα στην κορυφή δεν μπορεί να καταλάβει αυτό που αισθανόμαστε.

Παρόλα αυτά το γεγονός ότι έχουμε φτάσει σε τρεις τελικούς, τον έναν τον κερδίσαμε σήμερα, τους άλλους δύο δεν τα καταφέραμε, δείχνει αυτό: την επιμονή τού να είσαι μονίμως στην κορυφή, γιατί η επιτυχία δεν θα έρθει πάντα.

Το θέμα είναι να θες να είσαι εκεί. Η ομάδα απλά διψάει να είναι εκεί, κάθε χρόνο"

Για το τι ξεχωρίζει από τη φετινή ομάδα: "Υπάρχει πολύ χιούμορ στην ομάδα φέτος, πολύ μεγάλη διάθεση. Τα κορίτσια ξέρει η κάθε μία τον ρόλο της, και οι μικρές και οι πιο μεγάλες, κι έχουμε κάνει ένα τρομερό σύνολο".

Για το ότι είναι συγκινημένη: "Σίγουρα είμαι πολύ συγκινημένη. Είναι το 9ο μου πρωτάθλημα, κάθε χρόνο συγκινούμαι το ίδιο, δεν αλλάζει, δεν το συνηθίζεις".

Διαβάστε επίσης