Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δήμου: «Να μην καθησυχαστούμε με το 2-0, πιστεύω στην ομάδα μου»

Δήμου: «Να μην καθησυχαστούμε με το 2-0, πιστεύω στην ομάδα μου»
Τρίτη, 28 Μαΐου 2024 - 00:04

Με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του νταμπλ αγωνίζεται, την Τρίτη (28/5), η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Στις 19:30 (OSFP TV), οι «ερυθρόλευκοι» Κυπελλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Βουλιαγμένης, τον οποίο υποδέχονται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για τον τρίτο τελικό της Α1, με στόχο το 3-0 στη σειρά και την κατάκτηση του τίτλου. Ο Θρύλος δίνει την τρίτη «μάχη» των τελικών στην έδρα του, στον Πειραιά, όπου θέλει το τρίτο θετικό αποτέλεσμα επί της Βουλιαγμένης, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το νταμπλ της σεζόν 2023-24.

Ο πολίστας του Ολυμπιακού, Τάκης Δήμου, δήλωσε: «Εχοντας φέρει την σειρά των τελικών εκεί που θέλουμε, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να καθησυχαστούμε. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα με μια καλή εμφάνιση στην έδρα μας και να καταφέρουμε τον δεύτερο στόχο της σεζόν. Η ομάδα δεν έχει πιάσει την απόδοση που θα θέλαμε, αλλά τα αποτελέσματα είναι που μετράνε και είμαστε μια νίκη μακριά από την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Πιστεύω στην ομάδα μου και ανυπομονώ για τον αυριανό τελικό».

Διαβάστε επίσης