Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελευθεριάδου: «Δεν ξέρω αν θα μείνει στο NBA ο Σάσα, θα σταματούσα το πόλο αν το ήθελα εγώ» (video)

Ελευθεριάδου:  «Δεν ξέρω αν θα μείνει στο NBA ο Σάσα, θα σταματούσα το πόλο αν το ήθελα εγώ» (video)
Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2024 - 14:11

Η Νικόλ Ελευθεριάδου άφησε ανοιχτά τα πάντα για το μέλλον της σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας (3/6) στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, η σπουδαία διεθνής αθλήτρια του Ολυμπιακού μίλησε για το μέλλον της, ξεκαθαρίζοντας πως θα σταματήσει μόνο αν εκείνη το επιθυμεί.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Σάσα Βεζένκοβ, αλλά και τις σκέψεις τους για το μέλλον τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν θα σκόπευε να μετακομίσει στις ΗΠΑ και αν ο Σάσα θα παραμείνει στο NBA: «Δεν το γνωρίζω αν θα μείνει. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κάνει τη συζήτηση αυτή και μεταξύ μας μιλάμε πολύ ανοιχτά για αυτά τα θέματα.

Έχω ξεκαθαρίσει ότι την καριέρα μου δεν θα τη σταματούσα για τίποτα άλλο πέρα από το αν θα ήθελα εγώ. Για κανέναν άλλο δεν θα έβαζα τέλος σε κάτι που μου αρέσει, μόνο αν το θελήσω εγώ. 7-8 χρόνια στο άθλημα ακόμα είναι πολλά ειδικά αν θες να κάνεις οικογένεια ή έχεις άλλα σχέδια. Θεωρώ πως στα 32-33 ίσως έκλεινα την καριέρα μου. Πάω χρόνο με τον χρόνο. Δεν ξέρω πόσο θα ήθελα να παίξω ή τι να κάνω».

Για το διάστημα που οι δυο τους ήταν μακριά, αλλά και για το αν κάνουν σχέδια για το μέλλον: «Για να πω την αλήθεια πέρασε πολύ εύκολα η περίοδος που ήμασταν μακριά, γιατί είναι στην Ελλάδα τώρα.

Θεωρώ πως αν όλα τα συναισθήματα είναι αληθινά, υπάρχει σεβασμός, εμπιστοσύνη και επικοινωνία, όλα μπορούν να συμβούν.

Βέβαια κάνουμε σχέδια για το μέλλον, ποιος δεν κάνει με τον άνθρωπό του; Στις μέρες μας υπάρχουν πολλοί πειρασμοί, το κινητό μόνο αν ανοίξεις θα δεις χίλια πρόσωπα αλλά το θέμα είναι τι νιώθεις».

Για το αν την ενοχλούν τα σχόλια για το ότι είναι η σύντροφος του Βεζένκοφ: «Φυσικά και με ενοχλεί. Το έχω δει άπειρες φορές. Καθορίζεις έναν άνθρωπο από τις επιτυχίες αλλά υπάρχει μονίμως αυτή η ίντριγκα και δεν βλέπουμε τι έχει καταφέρει κάποιος».

Για το αν τη φλερτάρουν: «Δεν με φλερτάρουν καθόλου, όχι. Τώρα που έχει γίνει και πιο γνωστό, μάλιστα, έρχονται και μου λένε “Πες στον Σάσα να γυρίσει”. Δεν νομίζω πως υπάρχουν περιθώρια για φλερτ».

Διαβάστε επίσης