Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το συγκινητικό «αντίο» της Ε.Πλευρίτου στον Ολυμπιακό (photos, video)

Το συγκινητικό «αντίο» της Ε.Πλευρίτου στον Ολυμπιακό (photos, video)
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 - 14:25

Τέλος εποχής για την Ελευθερία Πλευρίτου στο Λιμάνι! Η σπουδαία περιφερειακός μετά από 13 χρόνια στον Ολυμπιακό θα αφήσει τους Πειραιώτες και την Ελλάδα για λογαριασμό της Φερεντβάρος.

Η διεθνής περιφερειακός βρισκόταν στους «ερυθρόλευκους» από το 2011, όταν μαζί με τις αδερφές της, Μαργαρίτα και Βασιλική, αποχώρησαν από τον Ηρακλή για να αγωνιστούν με τον Ολυμπιακό.

Η 27χρονη εξελίχθηκε σε μία από τις κορυφαίες παίκτριες στην θέση της στην Ευρώπη και κατέκτησε τρεις φορές το πρωτάθλημα Ευρώπης(2015,2021,2022), τρία Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ(2015,2021,2022), ένα Len Trophy(2014), έντεκα Πρωταθλήματα Ελλάδας και πέντε Κύπελλα.

Αναλυτικά το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα της:

«Και επισήμως κλείνει ένας μεγάλος κύκλος της ζωής μου! Έχοντας όχι μόνο υπάρξει μέλος αυτής της ομάδας αλλά βοηθώντας τη να φτάσει και να παραμείνει στην κορυφή για πολλά χρόνια , καταφέρνοντας πολύ μεγάλες αξιώσεις και υλοποιώντας πολλούς από τους στόχους που θέταμε σαν ομάδα . Είμαι ευγνώμων και χαρούμενη για κάθε στιγμή που ζήσαμε άλλοτε εύκολες και ευνοϊκές άλλοτε δύσκολες και επίπονες.
Σε όλες αυτές τις στιγμές ήμουν τυχερή γιατί είχα την στήριξη από τις αδερφές μου ως μέλη της ομαδας αλλά και την οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου !


Μετά από 13 χρόνια και 24 Ευρωπαϊκούς αλλά και Εγχώριους τίτλους σε αυτή την υπέροχη ομάδα, ήρθε η ώρα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο στην καριέρα μου.
Θα ήθελα να ευχαριστώ όλες τις συμπαίκτριες και τους προπονητες μου που είχα όλα αυτά τα χρόνια , τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα , την διοίκηση και τον Πρόεδρο της ομαδας . Έχω κρατήσει κάτι από όλους που με βοήθησε να εξελιχθώ σαν άνθρωπο και σαν αθλήτρια .
Εις το Επανιδείν».

Διαβάστε επίσης