Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρονιά πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Κάκαρης: «Νίκη με καλή εμφάνιση»

Κάκαρης: «Νίκη με καλή εμφάνιση»
Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2025 - 05:00

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, την Τετάρτη (12/3). Στις 21:00 (ΚΟΕ TV), οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, στο Σεράφειο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β' φάσης της Α1.

Μάλιστα, ο διεθνής φουνταριστός του Θρύλου, Κώστας Κάκαρης, δήλωσε: «Το αυριανό (σ.σ. σημερινό) ματς είναι λίγο πιο ιδιαίτερο, όπως όλα τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να κερδίσουμε, με μια πολύ καλή εμφάνιση, η οποία θα μας δώσει αυτοπεποίθηση τόσο για το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη το Σάββατο, όσο και για αυτό με τη Μαρσέιγ την Τρίτη, που είναι και τα δύο παρά πολύ σημαντικά».

Διαβάστε επίσης

56-0 και συνεχίζουμε!

56-0 και συνεχίζουμε!

Ο Θρύλος πήρε το «διπλό» στο Σεράφειο και έφτασε τις 56 διαδοχικές νίκες επί του Παναθηναϊκού στο πόλο Ανδρών. Σερί που «τρέχει» εδώ και 24 χρόνια!