Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τίποτα δεν τελείωσε»

«Τίποτα δεν τελείωσε»
Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011 - 23:02

Η πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού στο ματς με τη Βουλιαγμένη, Φιλιώ Μανωλιουδάκη δήλωσε μετά τον αγώνα πως ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Η εκπληκτική εμφάνιση της Μανωλιουδάκη που πέτυχε τέσσερα γκολ στο ματς με την Βουλιαγμένη ήταν καθοριστική για την έκβαση του αγώνα. Ωστόσο η παίκτρια του Θρύλου παρουσιάστηκε προσγειωμένη και τόνισε ότι το πρωτάθλημα κρίνεται στις τρεις νίκες.

«Κάναμε το 2-0 αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Το πρωτάθλημα το παίρνεις στις τρείς νίκες και σε κάθε περίπτωση έχουμε τον πρώτο λόγο. Το σημερινό παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο και καταφέραμε να κερδίσουμε λόγω της καταπληκτικής μας άμυνας».

Σχετικά με την απόδοσή της και τα τέσσερα γκολ που πέτυχε: «Όσον αφορά την απόδοσή μου, είμαι ευχαριστημένη από το παιχνίδι μου στην επίθεση αλλά υστέρησα αρκετά στον αμυντικό τομέα. Αυτό θα πρέπει να το βελτιώσω ενόψει της τρίτης αναμέτρησης στο Λαιμό».

Διαβάστε επίσης

«Ομαδική δουλειά»

«Ομαδική δουλειά»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση των κοριτσιών του πόλο του Θρύλου έμεινε ο προπονητής της ομάδας.

Η τιμωρία των πέντε μέτρων

Η τιμωρία των πέντε μέτρων

Ή η ευλογία να παίζεις πολύ πάνω από το νερό. Στο τελευταίο γκολ του Ολυμπιακού η Ίφκε Φαν Μπέλκουμ έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά.