Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

"Να συνεχίσει η ομάδα"

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011 - 22:56

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισαν όλη την χρονιά τα κορίτσια, ενώ τόνισε πως θα πρέπει να βρεθεί λύση για να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η ομάδα:

«Οι κοπέλες ήταν πολύ κουρασμένες. Μέσα στη χρονιά έχουν περάσει πολλές δύσκολες στιγμές εξαιτίας των γνωστών οικονομικών προβλημάτων.

Τα κορίτσια μαζί με το τεχνικό επιτελείο κατάφεραν να πάρουν πανάξια το πρωτάθλημα. Αυτή η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει και να ισχυροποιηθεί».

Ίδια ήταν και η τοποθέτηση του αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη, Νίκου Καραχάλιου, καθώς είπε πως πρέπει να σωθεί η ομάδα για να συνεχίσει να φέρνει τίτλους: «Η ομάδα αυτή απέδειξε πόσο μεγάλη είναι.

Πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει και αυτή αλλά και όλες οι ομάδες μας, οι οποίες μας κάνουν τόσο περήφανους όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον κόσμο του Ολυμπιακού για τη στήριξή του. Ο Ερασιτέχνης πρέπει να σωθεί και γι' αυτό πρέπει να βοηθήσουν όσοι περισσότεροι μπορούν ώστε να συνεχίσει ο σύλλογος να είναι μεγάλος και ισχυρός».

Διαβάστε επίσης

Αντίο Ίφκε

Αντίο Ίφκε

Τη λένε Ίφκε Φαν Μπέλκουμ. Την Πέμπτη φεύγει από την Ελλάδα και από την Τρίτη το βράδυ, γύρω στις 21:00, δεν λογίζεται ως πολίστρια του Ολυμπιακού.

Έδειξαν τα μετάλλια

Έδειξαν τα μετάλλια

Ηλέκτρα Ψούνη, Άλκηστη Αβραμίδου και Βάσω Μαυρέλου έδειξαν, στο gavros.gr, τα μετάλλιά τους που γράφουν «πρωταθλήτριες Ελλάδος 2011».