Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γλέντησαν με την ψυχή τους!

Γλέντησαν με την ψυχή τους!
Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011 - 22:55

Τα κορίτσια της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού κόπιασαν πολύ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και στο τέλος της απόλαυσαν το… νέκταρ της επιτυχίας στο Μικρολίμανο.

Οι πολίστριες του Ολυμπιακού γιόρτασαν με την ψυχή τους στο μαγαζί «Mecca» στο Μικρολίμανο την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στην Βουλιαγμένη. Λίγο μετά τις 23.00 τα κορίτσια του Θρύλου με την κούπα στα χέρια συγκεντρώθηκαν στο μαγζί και άρχισε η διασκέδαση.

Μαζί τους και φίλοι του Θρύλου που στηρίζουν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν τα ερασιτεχνικά τμήματα, η τιμ μάνατζερ Αλέξανδρα Καλογερά, όπως επίσης και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Μεγάλο κέφι συνόδευσε τη βραδιά από την αρχή μέχρι το τέλος της, ενώ τα κορίτσια ήπιαν μέχρι και… σφηνάκια από την κούπα, την οποία δεν άφησε από τα χέρια της η Βάσω Μαυρέλου.

Ο ύμνος του Θρύλου έπαιξε και τραγουδήθηκε τόσο από τα κορίτσια, όσα και από τον κόσμο που ήταν στο χώρο και διασκέδαζε μαζί τους. Το κλίμα ήταν ευχάριστο, έστω και χωρίς την παρουσία της διοίκησης, και το γλέντι για τις πολίστριες κράτησε μέχρι τις 02.00, όταν και άρχισαν να αποχωρούν.

Διαβάστε επίσης

"Να συνεχίσει η ομάδα"

Ο πρόεδρος Λεωνίδας Θεοδωρακάκης και ο αντιπρόεδρος Νίκος Καραχάλιος ζήτησαν να βρεθεί λύση στον Ερασιτέχνη...