Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν βλέπω μέλλον»

«Δεν βλέπω μέλλον»
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011 - 20:57

Η τερματοφύλακας του Θρύλου Μαρία Τσουρή μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α1 πόλο γυναικών, την κατάσταση στον Ερασιτέχνη και την Εθνική ομάδα.

Μία εκ των πρωταγωνιστριών του Ολυμπιακού στην κατάκτηση του τίτλου της Α1 πόλο γυναικών, η Μαρία Τσουρή μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ Fm 94,6» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τον τέταρτο τελικό κόντρα στην Βουλιαγμένη, για την κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα αλλά και για την απόφασή της να απέχει από την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Μαρία Τσουρή στον NovaΣπορ Fm 94,6:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το τέταρτο παιχνίδι της σειράς: «Δεν φοβήθηκα σε καμία στιγμή του αγώνα. Ήμουν σίγουρη ότι θα κερδίζαμε, αλλά δεν περίμενα ότι θα χάναμε μία τόσο μεγάλη διαφορά. Όταν έχεις τόσο μεγάλο προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο, συχνά χαλαρώνεις. Ευτυχώς στο τέλος πήραμε τη νίκη και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα».

Για την κατάσταση που επικρατεί στη γυναικεία υδατοσφαίριση: «Δυστυχώς δεν βλέπω μέλλον σε καμία ομάδα. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στον Ερασιτέχνη και δεν αντιμετωπίζεται άμεσα. Μακάρι να γίνει κάτι».

Για την απόφασή της να απέχει από τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Σανγκάη τον Ιούλιο: «Νιώθω πολύ κουρασμένη, σωματικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά. Με έχουν κουράσει όλες αυτές οι καταστάσεις. Τα τελευταία χρόνια παίζω σε ομάδες που κατακτούν τίτλους, αλλά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Θέλω να ξεφύγω από όλα αυτά και να ξεκουραστώ. Έχω να ξεκουραστώ πάνω από δέκα χρόνια. Θα επανέλθω στην Εθνική. Η συμφωνία που έχουμε κάνει με τον προπονητή είναι να ξεκουραστώ και να βοηθήσω την ομάδα στο προ-ολυμπιακό τουρνουά».

Διαβάστε επίσης

«Ερυθρόλευκα» κέφια

«Ερυθρόλευκα» κέφια

Τα εννιά από τα 16 γκολ της εθνικής πόλο Ανδρών, στην άνετη επικράτηση επί της Γεωργίας (16-6) πέτυχαν πολίστες του Ολυμπιακού.

«Με ψυχή και τρέλα»!

«Με ψυχή και τρέλα»!

Ο Χάρης Παυλίδης δεν μπορούσε να δώσει… προπονητική εξήγηση για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 πόλο γυναικών, αλλά εντόπισε κάποια στοιχεία που παίζουν μεγάλο ρόλο!

Βήμα τίτλου!

Βήμα τίτλου!

"Ερυθρόλευκος" βάφτηκε ο πρώτος τελικός της Α1 πόλο γυναικών, με τον Θρύλο να "σπάει" την έδρα της Βουλιαγμένης με 7-6...