Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους ψάχνουν στον πάτο

Τους ψάχνουν στον πάτο
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011 - 14:04

Η συνήθεια που έγινε λατρεία! Νέα φάπα στον πελάτη στο πόλο (12-7) και ο Θρύλος στον τελικό της Α1 Ανδρών.

Το φαβορί ήταν ένα και δεν χρειαζόταν ιδιαίτερη ανάλυση για να καταλάβει κάποιος τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Ο Θρύλος είναι ο αυτοκράτορας του ελληνικού αθλητισμού και φέτος κάνει παντού πλάκα στον πελάτη. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό στο άθλημα που ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο!

Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν τη νίκη για το 2 στα 2 στα ημιτελικά κόντρα στον ΠΑΟ, το πέτυχαν και τώρα περιμένουν τον επόμενο αντίπαλό τους στον τελικό ανάμεσα σε Βουλιαγμένη και Πανιώνιο. Στα αγωνιστικά, το ματς ήταν και πάλι πολλά με λίγα για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά από την αρχή, πήραν το προβάδισμα και το διεύρυναν σταδιακά.

Άλλωστε ο Θρύλος το πάνω χέρι το είχε χωρίς καν να… μπει στην πισίνα, αφού έχει δείξει ότι είναι με διαφορά αρκετά επίπεδα πάνω τους πελάτες.

Τόσο πολύ που η μόνη αντίδραση που υπήρξε ήταν από την κερκίδα και όχι από την πισίνα. Δεν μπορούσαν να αντιδράσουν οι πολίστες και αντέδρασαν οι οπαδοί με τις προκλήσεις τους, που προκάλεσαν την αντίδραση του διαιτητή Σταυρίδη (3ο οκτάλεπτο). Εκεί σημειώθηκε και διακοπή στο ματς, μέχρι που ηρέμησαν τα πράγματα και συνεχίστηκε το ματς.

Τελικά, στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός, αφού οι δύο ομάδες σκόραραν με μικρότερη συχνότητα μέχρι να φτάσουμε στο τελικό 7-12, στην άλωση του ΟΑΚΑ και την πρόκριση στη σειρά των τελικών.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 4-5, 1-2, 1-2 (7-12).

Οι σκόρερς του ΠΑΟ: Τσόκας 3, Αφρουδάκης Ζ. 1, Αφρουδάκης Γ. 1, Καφετζόπουλος 1, Στελλάτος 1.

Οι σκόρερς του Ολυμπιακού: Κολόμβος 3, Δελακάς 2, Μυλωνάκης 2, Φουντούλης 2, Θεοδωρόπουλος 1, Κομάντινα 1, Μπλάνης 1.

Παρακολουθείστε Live το ματς από το gavros.gr:

Διαβάστε επίσης

Πατητή στον Πελάτη!

Πατητή στον Πελάτη!

Ο Ολυμπιακός βουλιάζει τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ(19:30, Live στο gavros.gr) και οδεύει ολοταχώς προς τους τελικούς της Α1 πόλο ανδρών.