Ντουντούκα
Όλα τα μπορεί ο Θρύλος. Πάμε με φόρα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τον «σκότωσε» στον παραπάνω

Τον «σκότωσε» στον παραπάνω
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011 - 02:50

Έχει μπει ένα γκολ στο ΟΑΚΑ που είναι ένα άθροισμα από δυνητικά λαοκοώντεια συμπλέγματα. Αυτό που σκοράρει ο Κομάντινα. Γκολ απείρου κάλλους, τρομερού δείκτη δυσκολίας και πυγμής, καθώς, από την ώρα που αρχίζει η περιστροφή της μπάλας στην επίθεση με παίκτη παραπάνω, οι πολίστες του Βαγγέλη Πάτερου παίζουν, χωρίς υπερβολές, βόλεϊ στο νερό. Όλοι οι παίκτες που παίρνουν την μπάλα βρίσκονται με τη μέση πάνω από τη στάθμη του νερού. Όταν, τελικά, φθάνει στον Αργύρη Θεοδωρόπουλο, το «θωρηκτό» Κομάντινα έχει ξεκινήσει την ανύψωση. Στο «κάρφωμα» που κάνει ο κλασάτος Κροάτης αμυντικός, το χέρι του είναι κάτω από το κεφάλι του.

Ίσως, βέβαια, απλώς να ήταν όνειρο όλα αυτά.

Ο Ολυμπιακός «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό στον παίκτη παραπάνω. Ο Βαγγέλης Δελακάς βάζει ένα παρόμοιο γκολ με τον Κομάντινα, αφού έχει σηκωθεί πολύ πάνω, αλλά είναι ακόμα περισσότερο δύσκολο. Ο Δελακάς βρίσκεται παράλληλα με το δοκάρι και ο Χρήστος Αφρουδάκης ευθεία προς το τέρμα. Όταν ο Αφρουδάκης του περνά την πάσα- λόμπα, ο αμυντικός του Ολυμπιακού «αρπάζει», λες και πρόκειται για μπαλάκι του μπέιζμπολ, την μπάλα με το δεξί χέρι, που ελάχιστα ενδείκνυτο στην περίπτωση. Τη φέρνει μπροστά του και σχεδόν τη «σφάζει», πετώντας την προς την αριστερή γωνία του (εξαιρετικού και στα δύο ματς, το ίδιο ισχύει και για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Τσόκα) Φίλιππου Καραμπέτσου.

Ο Ολυμπιακός δείχνει περισσότερη διάθεση και πολύ ζήλο. Κλήθηκε να παίξει άμυνα με δύο παίκτες λιγότερους, κάτι που συμβαίνει, αλλά όχι όπως κάθε μέρα. Παρά το γεγονός ότι δέχθηκε επτά γκολ, ο Παναθηναϊκός τον πίεσε πολύ. Η μπάλα περνούσε σε κάθε φάση στον Γιώργο Αφρουδάκη. Ο Ολυμπιακός- πέρα από το 8-6, που ενδεχομένως να έβαζε ξανά τον Παναθηναϊκό στο ματς αν δεν ήταν η διακοπή με την μπάλα και τον Σταυρίδη, που άκουσε τα σχολιανά του από τους λίγους οπαδούς του Παναθηναϊκού- δεν απειλήθηκε επί της ουσίας. Το 8 στα 11 στον παίκτη παραπάνω είναι ψευδές: οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με 8 στα 9, με χαμένη επίθεση μόνο την τελευταία στο πρώτο οκτάλεπτο και ο Δελακάς έχασε ένα εύκολο, για να μεγαλώσει το ποσοστό και να μη μείνει στο, επίσης ψευδές, 72,7%.

Το γκολ του Μυλωνάκη στον παίκτη παραπάνω, που έκανε το 9-6.

Διαβάστε επίσης

Πατητή στον Πελάτη!

Πατητή στον Πελάτη!

Ο Ολυμπιακός βουλιάζει τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ(19:30, Live στο gavros.gr) και οδεύει ολοταχώς προς τους τελικούς της Α1 πόλο ανδρών.

MVP η Μανωλιουδάκη

MVP η Μανωλιουδάκη

Ακόμα μία διάκριση για τον Θρύλο καθώς η πολίστρια του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη αναδείχθηκε η κορυφαία του πρωταθλήματος.