Ντουντούκα
Όλα τα μπορεί ο Θρύλος. Πάμε με φόρα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το πρόγραμμα των τελικών

Το πρόγραμμα των τελικών
Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011 - 22:23

Το πρόγραμμα είχε βγει καιρό, αλλά την Πέμπτη επισημοποιήθηκε από την Κολυμβητική Ομοσπονδία (ΚΟΕ). Οι τελικοί της Α1 πόλο Ανδρών ξεκινούν στις 25 Μαΐου και ο προγραμματισμός διεκδικεί δάφνες… παγκόσμιας πρωτοτυπίας, αφού, πριν τελειώσει η σειρά, θα παρεμβληθεί το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος στην Κάλυμνο.

Ο Ολυμπιακός θα μάθει το Σάββατο, 21 Μαΐου, τον αντίπαλό του για τους τελικούς της Α1 πόλο Ανδρών, μια και η Βουλιαγμένη «συγκρούεται» με τον Πανιώνιο στο ανοικτό κολυμβητήριο του Λαιμού (19:00). Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κερδίσει μέρες, μια και «σκούπισαν» τον Παναθηναϊκό την Τρίτη, αλλά αυτό δεν είναι απαραιτήτως καλό για την ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου, η οποία χρειάζεται παιχνίδια για να κρατιέται σε ρυθμό.

Στις 25 και στις 28 Μαΐου θα γίνουν οι δύο πρώτοι τελικοί, ενώ στις 3 και 4 Ιουνίου θα διεξαχθεί το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος στην Κάλυμνο. Στις 8 Ιουνίου θα γίνει ο τρίτος τελικός, στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», ο οποίος θα είναι εορταστικού χαρακτήρα, αφού εκείνη την ημερομηνία προβλέπεται να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Η ΚΟΕ, για να είναι τυπική, έβγαλε και ημερομηνίες για τον τέταρτο και τον πέμπτο τελικό, στις 12 και στις 15 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης

Μετάξι από Τιανγίν

Μετάξι από Τιανγίν

Η εθνική πόλο Γυναικών ξέρει το καθήκον της, για να ταξιδέψει στην Τιανγίν της Κίνας για την τελική φάση του World League.

Η ομάδα του μέλλοντος

Η ομάδα του μέλλοντος

Η ομάδα μίνι παίδων του Ολυμπιακού έμαθε τους αντίπαλούς της για την πρώτη φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος πόλο (17-19 Ιουνίου).

Το Σαββάτο στον Λαιμό

Το Σαββάτο στον Λαιμό

Ο Πανιώνιος νίκησε με 10-8 στα πέναλτι (5-5 κ.α., 6-6 παράταση) τη Βουλιαγμένη στον δεύτερο ημιτελικό της Α1 πόλο Ανδρών.