Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με ΝΟΒ στους τελικούς

Με ΝΟΒ στους τελικούς
Κυριακή, 22 Μαΐου 2011 - 03:31

Η… δεύτερη του κλέφτη ήταν καταδικαστική για τον Πανιώνιο και δικαίωση για τη Βουλιαγμένη, που νίκησε με 6-4 στον τρίτο ημιτελικό της Α1 πόλο Ανδρών και έφθασε στους τελικούς του πρωταθλήματος μετά το 2004. Ο Ολυμπιακός, βεβαίως, είναι το φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά η Βουλιαγμένη προκρίθηκε πανάξια στους τελικούς, εκμεταλλευόμενη το πλεονέκτημα έδρας της απέναντι σε μία ομάδα που την κυρίευσε η αναρχία και που δεν κατάφερε να ματσάρει την ομάδα του Τεό Λοράντου σε καμία περίπτωση.

Ο Μάκης Βολτυράκης έδωσε συγχαρητήρια στη Βουλιαγμένη και τη διαιτησία, η οποία ήταν «πολύ καλή», όπως τόνισε. Και είχε δίκιο, αν εξαιρέσει κάποιος το οφθαλμοφανές γκολ που πέτυχε με πέναλτι ο Σλάβκο Γκακ, αλλά δεν το κατακύρωσαν οι διαιτητές.

Οι τελικοί ξεκινούν στις 25 Μαΐου, στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», ενώ στις 28 ο Ολυμπιακός θα παίξει τον δεύτερο τελικό στον Λαιμό. Κατόπιν, ο τρίτος και, κατά πάσα πιθανότητα, τελευταίος τελικός θα γίνει στις 8 Ιουνίου στον Πειραιά και θα είναι εορταστικός. Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να διεξαχθούν τέταρτος και πέμπτος τελικός και είναι προγραμματισμένοι στις 12 και τις 15 Ιουνίου.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-0, 1-1, 3-2
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κατσαούνης 2 , Γκακ 1, Βουλγαράκης 1, Καρούντζος 1, Γούνας 1.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάζης 2, Κοκκινάκης, Καπότσης.

Διαβάστε επίσης

Έκαναν απλώς τις... Κινέζες

Έκαναν απλώς τις... Κινέζες

Η Σταυρούλα Αντωνάκου υπήρξε καταλύτης για την πρόκριση της εθνικής πόλο Γυναικών στην τελική φάση του World League.

Ο θρύλος του 2000

Ο θρύλος του 2000

Ο Τάμας Κάσας επιστρέφει στις υποχρεώσεις με την εθνική Ουγγαρίας και περνά μία βόλτα από την Κέρκυρα.