Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκίνησε το πάρτι!

Ξεκίνησε το πάρτι!
Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011 - 12:14

Ήταν αναμενόμενο. Ο υπερπρωταθλητής Ολυμπιακός έκανε πάρτι στην πισίνα με την Βουλιαγμένη την οποία νίκησε με 13-4 και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Η αντίσταση της Βουλιαγμένης στους παικταράδες του Θρύλου κράτησε μόλις για ένα ημίχρονο. Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-1 με τέρματα των Ντόσκα και Κολόμβο. Στην δεύτερη περίοδο ο Ολυμπιακός συνέχισε να ανεβάζει ρυθμούς για να το βρει το ημίχρονο μπροστά με 5-3.

Από εκείνο το σημείο και μετά άρχισε το βούλιαγμα. Με τον Αφρουδάκη και τον Κόχειλα ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με το τέλος του 3ου οκταλέπτου με 7-4 και όπως ήταν αναμενόμενο η τελευταία περίοδος ήταν διαδιακαστικού χαρακτήρα.

Ο Θρύλος πέτυχε έξι γκολ στο τελευταίο οκτάλεπτο δείχνοντας την ανωτερότητα του, με τον κόσμο στις κερκίδες να φωνάζει «να’ τοι να’ τοι οι πρωταθλητές». Η κόρνα της λήξης βρήκε τον Ολυμπιακό νικητή όπως είναι λογικό με 13-4 και μπροστά στη σειρά με 1-0. ο δεύτερος τελικός θα γίνει το Σάββατο στις 28 Μαϊου.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 2-1, 6-0

Το Live του αγώνα:

Διαβάστε επίσης

Θέλουν δουλειά πολλή

Θέλουν δουλειά πολλή

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού έπαιξαν με τους αντίστοιχους της Βουλιαγμένης στο «Καπαγέρωφ» και το gavros.gr ήταν εκεί.

Αναμνήσεις από την κούπα

Αναμνήσεις από την κούπα

Οι Νικόλας Δεληγιάννης, Δημήτρης Κραβαρίτης και Σάκης Πλατανίτης θυμήθηκαν στιγμιότυπα από την κατάκτηση της Ευρωλίγκα από τον Ολυμπιακό.