Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλουν δουλειά πολλή

Θέλουν δουλειά πολλή
Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011 - 20:52

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού (γεννηθέντες από το 1997 και έπειτα) έπαιξαν την Τετάρτη, μετά το μακελειό που έκαναν οι Άνδρες, νικώντας με 13-4 τη Βουλιαγμένη, φιλικό με τους αντίστοιχους του ΝΟΒ, εν όψει της τελικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από τη 1 έως τις 3 Ιουλίου.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης, που καθόταν σε μία καρέκλα με τους αναπληρωματικούς της ομάδας να βρίσκονται μπροστά του, ήταν έντονος στις παρατηρήσεις του στους μικρούς «ερυθρόλευκους», οι οποίοι έχουν πολλή δουλειά ακόμα μπροστά του, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικοί.

Οι Ακαδημίες λειτουργούν καλά και, όπως ομολόγησε την Τετάρτη ένας από τους προπονητές των Ακαδημιών και μεγάλος αστέρας στα χρόνια που έπαιζε γουότερ πόλο, ο Νίκος Βενετόπουλος, «είμαστε ένα από τα υγιή κομμάτια του Ερασιτέχνη». Οι Ακαδημίες πόλο ζουν πιένες, όχι, ωστόσο, όσες επιβάλλει το όνομα του Ολυμπιακού, αφού, παρά το γεγονός ότι τρία τμήματα προκρίθηκαν σε τελική φάση πανελλήνιου πρωταθλήματος (Έφηβοι, Νέοι Άνδρες, Παίδες), οι διαδρομές στα Βοτσαλάκια είναι σύντομες και οι εργασιομανείς προπονητές, όπως είναι ο Βασίλης Κάμαρης των Παίδων, δεν προλαβαίνουν να κάνουν όσα θέλουν στην πισίνα. Η ομάδα του θα παίξει σε τελική φάση πανελλήνιου πρωταθλήματος από τις 15 Ιουλίου έως τις 17 του ίδιου μήνα, ενώ οι Μίνι Παίδες θα μπουν στην πρώτη φάση του δικού τους πανελλήνιου πρωταθλήματος από τις 15 έως τις 17 Ιουνίου.

Δύο φάσεις από το φιλικό των Εφήβων του Ολυμπιακού με εκείνους του ΝΟ Βουλιαγμένης.

Διαβάστε επίσης

«Μη μας αμφισβητούμε»

«Μη μας αμφισβητούμε»

Ήταν καθολική η σεμνότητα με την οποία οι πολίστες του Ολυμπιακού αντιμετώπισαν την άνετη νίκη επί της Βουλιαγμένης στον πρώτο τελικό της Α1 πόλο Ανδρών.

Ξεκίνησε το πάρτι!

Ξεκίνησε το πάρτι!

Ο Θρύλος διέλυσε την Βουλιαγμένη με 13-4 και έκανε το 1-0 στην σειρά των τελικών της Α1 πόλο ανδρών.