Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λύσσα μέσω βίντεο

Λύσσα μέσω βίντεο
Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011 - 03:55

Το βίντεο, που έδειξε όλη την αλήθεια για το τι έγινε το προηγούμενο Σάββατο στον Λαιμό, εξόργισε τους ούτως ή άλλως «φτιαγμένους» «ερυθρόλευκους» πολίστες. Ο Ολυμπιακός είναι, ούτως ή άλλως, μία πονηρεμένη ομάδα, οπότε η ήττα δεν του έκανε καλό υπό αυτήν την έννοια. Αν, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν πάρουν το αίμα τους πίσω, πρώτα με τον Παναθηναϊκό, έπειτα με Πανιώνιο ή Χίο και τέλος με τους δύο τελικούς με τον ΝΟ Βουλιαγμένης, δεν θα ησυχάσουν. Οι «ερυθρόλευκες» λυσσασμένες γάτες δεν γράφτηκαν από τον Τένεσι

Οι μέρες που θα γίνει το Final 4 της Καλύμνου (3-4 Ιουνίου), πλησιάζει, αν και αρκετοί άνθρωποι του χώρου, που ασχολήθηκαν ή συνεχίζουν να ασχολούνται με το γουότερ πόλο, ετοιμάζουν βαλίτσες, ούτε καν διαβατήριο χρειάζεται πια, για να πάνε στη Ρώμη για το Final 4 της Ευρωλίγκας. Αρκετοί σπόρτσμεν θα βρίσκονται στην αιώνια πόλη και ήδη εύχονται την αντάμωση του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου με τον Τάμας Κάσας στον τελικό. Τον Πάτερο και τους λοιπούς «ερυθρόλευκους» δεν τους νοιάζει αυτό. Η Κολυμβητική Ομοσπονδία (ΚΟΕ), βεβαίως, δεν έβαλε, μόνο, το Final 4 ανάμεσα στους τελικούς του πρωταθλήματος, αλλά και στις ημερομηνίες που παίζεται η τελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, διεκδικεί άνετα το βραβείο της πλέον αυτόφωτης ομοσπονδίας.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό σε κανένα κομμάτι, πλην, ίσως, αυτό του φουνταριστού, μόνο που στους δύο ημιτελικούς ο Χριστόδουλος Κολόμβος σκόραρε περισσότερο από τον Γιώργο Αφρουδάκη, αν και ο δεύτερος κέρδισε περισσότερες ποινές. Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, έχει τον πλουραλισμό να αντεπεξέλθει. Και ακόμα και αν η φύση του παιχνιδιού αυτού είναι διαφορετική από μία σειρά αγώνων, 32 λεπτά χωρίς γυρισμό, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κάνουν πεδιάδα τον δρόμο για τη νίκη- παρά το γεγονός ότι οι ημιτελικοί δεν είναι το φόρτε τους- όπως το κάνουν από το 2006 και μετά.

Διαβάστε επίσης

«Η στιγμή της επιβράβευσης»

«Η στιγμή της επιβράβευσης»

Ο Γιάννης Φουντούλης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της κολυμβητικής ομοσπονδίας για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος.

«Πρέπει να το πάρουμε»

«Πρέπει να το πάρουμε»

Προβλέψεις για το αν είναι καλή η διακοπή του πρωταθλήματος για το κύπελλο, δεν είναι δυνατό να γίνουν.