Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χαρούμενος με το Κύπελλο»

«Χαρούμενος με το Κύπελλο»
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 - 01:17

Ο Γιάννης Φουντούλης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών από τον Ολυμπιακό, για έκτη συνεχόμενη φορά, αλλά και το βραβείο του MVP της διοργάνωσης, που κέρδισε.

«Πάνω από όλα είμαι πολύ χαρούμενος με την κατάκτηση του κυπέλλου. Οι ατομικές διακρίσεις πάντα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Είναι όμως μια πολύ όμορφη στιγμή για μένα, γιατί είναι η πρώτη φορά στη καριέρα μου που αναδεικνύομαι MVP. Είναι κάτι που θα θυμάμαι, αλλά πιο πολύ μετράει που κατέκτησα το δεύτερο κύπελλο με τον Ολυμπιακό. Μπορεί η διοργάνωση να έγινε με τους τελικούς του πρωταθλήματος να είναι σε εξέλιξη, όλα όμως ήταν άψογα, ενώ για άλλη μια φορά ο κόσμος βρέθηκε δίπλα μας και μας στήριξε.

Από οργανωτικής πλευράς όλα ήταν πάρα πολύ καλά. Το κολυμβητήριο ήταν πολύ καλό και θεωρώ πως είναι καλό να γίνονται τέτοιες διοργανώσεις στην περιφέρεια, έτσι ώστε να προβάλλεται το πόλο σε όλη την Ελλάδα», είπε τον καλό λόγο ο, ούτως ή άλλως καλοπροαίρετο, Χιώτης περιφερειακός του Ολυμπιακού, που κάνει delete σε αυτές τις στιγμές εν όψει των τελικών με τον ΝΟ Βουλιαγμένης: «Όλα αυτά όμως τώρα ανήκουν στο παρελθόν.

Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι οι τελικοί με τη Βουλιαγμένη. Στην Κάλυμνο παίξαμε πάρα πολύ καλά και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για τους τελικούς. Στόχος μας είναι δυο νίκες στα επόμενα παιχνίδια για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Μόνο έτσι!

Μόνο έτσι!

Δείτε σε βίντεο πως μπορεί ο ΠΑΟ να πάρει κούπα στο πόλο.

Ο σίγουρος Μπλάνης

Ο σίγουρος Μπλάνης

Ο Φώτης Μπλάνης μίλησε για τη βεβαιότητά του ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα στο gavros.gr.

Γιορτή στην Κάλυμνο

Γιορτή στην Κάλυμνο

Το final 4 του πόλο στην Κάλυμνο ήταν μία γιορτή. Δείτε την πραγματική εικόνα από τον φακό του «ΓΑΥΡΟΥ».

Να τελειώσει τη σειρά

Να τελειώσει τη σειρά

Ο Χρήστος Αφρουδάκης κρατάει την πισινή του εν όψει του τέταρτου τελικού στο κολυμβητήριο του Λαιμού.