Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιορτή στην Κάλυμνο

Γιορτή στην Κάλυμνο
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 - 00:50

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» έδωσε το «παρών» ΚΑΙ στην Κάλυμνο και σήμερα σας παρουσιάζουμε σε εικόνες το μεγάλο γλέντι για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο ανδρών από τον Ολυμπιακό μας, στο Final 4 που διοργανώθηκε στο νησί!

Ένα γλέντι που ξεκίνησε από την Πέμπτη (τυπικά, γιατί όλη την εβδομάδα το νησί κινούνταν στη λογική μιας ερυθρόλευκης γιορτής) με την υποδοχή της ομάδας στο νησί, όπου έγινε κάτω από μεγάλη αποθέωση και τελείωσε Σαββάτο το απογευματάκι, με την κατάκτηση πλέον του τίτλου, στον τελικό με τον Πανιώνιο και μέχρι τη στιγμή που οι παίκτες του Ολυμπιακού μας επιβιβάζονταν στο καράβι της αναχώρησής τους από το νησί της Καλύμνου, το βραδάκι της ίδιας μέρας!

Έχουμε γράψει και τις προηγούμενες μέρες λεπτομερώς για το τι έγινε εκεί και πώς περάσαμε. Όμως άλλο να τα ακούς και να το διαβάζεις και άλλο να τα βλέπεις! Έστω και από φωτογραφίες! Γι’ αυτό και δεν θα γράψω περισσότερα. Προτιμώ να αφήσω τις εικόνες να… μιλήσουνε! Στην Κάλυμνο, έδωσαν το «παρών» αντιπροσωπείες από συνδέσμους όλης της Ελλάδας, όπως από Αθήνα, Πειραιά, Βόρεια Προάστια, Περιστέρι, Κατερίνη, Χίο, Σάμο, Κω, Ρέθυμνο, Χανιά, Ξυλόκαστρο και άλλοι!

ΥΓ.: Στις εικόνες, μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε τις σκηνές... βίας και... επεισοδίων που είδαν κάποιοι στην Κάλυμνο! Και επειδή εκείνοι δεν φαίνεται να έχουν κάποια φωτογραφία που να στηρίζει και να υιοθετεί την... κατηγορία τους, τους παρουσιάζουμε τις δικές μας, που από μόνες τους γκρεμίζουν κάθε θεωρία για επεισόδια και τραμπουκισμούς...

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 09/06/2011)

Διαβάστε επίσης

Μόνο έτσι!

Μόνο έτσι!

Δείτε σε βίντεο πως μπορεί ο ΠΑΟ να πάρει κούπα στο πόλο.

Να τελειώσει τη σειρά

Να τελειώσει τη σειρά

Ο Χρήστος Αφρουδάκης κρατάει την πισινή του εν όψει του τέταρτου τελικού στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Αλλάζουν οι συσχετισμοί

Αλλάζουν οι συσχετισμοί

Με τη μεταγραφή του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου στον ΝΟ Χίου, αλλάζουν οι συσχετισμοί στην Α1 πόλο Ανδρών την επόμενη σεζόν.