Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάγκες, αλλά...

Μάγκες, αλλά...
Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011 - 18:59

Από τη μία ο Χρήστος Αφρουδάκης να λέει με σιγουριά ότι «γι αυτή την ομάδα στόχος είναι η Ευρώπη, έχει τα παιδιά για να το πετύχει, αλλά… δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει ομάδα» και από την άλλη η διπλανή φωτογραφία.

Οι πανηγυρισμοί τελείωσαν, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 26ο συνολικά πρωτάθλημα στην ιστορία του, έκανε το νταμπλ αλλά μέσα από την εικόνα του μελαγχολικού Νίκου Δεληγιάννη-που λίγα δευτερόλεπτα πριν είχε αποθεωθεί με δάκρυα στα μάτια- αντικατοπτρίζεται στο έπακρο η κατάσταση που επικρατεί… ΚΑΙ ΤΩΡΑ; ΤΙ;

Τι γίνεται με την ομάδα; Με το μέλλον της… Και με αυτό το τμήμα που δοξάζει τον Ολυμπιακό… «Απλήρωτοι και μάγκες πάντα πρωταθλητές, σας ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές…» φώναζε με νόημα ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνοντας την έμπρακτη ευγνωμοσύνη του στους μάγκες του Πάτερου για όσα έχει προφέρει ίσως το πιο ένδοξο τμήμα του Ερασιτέχνη.

Τα πέντε λεπτά της απονομής ήταν αρκετά ώστε να παραμερίσουν τα προβλήματα. Πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο, αυτός ήταν δίπλα τους και πάλι. Αυτός με τα μηνύματά του στο 54080 που αγγίζουν τα 200.000 και είναι θέμα ωρών να τα ξεπεράσουν.

Η ΘΥΡΑ 7 μπήκε μπροστά, έχει εκπονήσει ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο για την σωτηρία του Ερασιτέχνη αλλά κακά τα ψέματα χρειάζονται και επενδυτές… «Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι επιχειρηματίες του επιπέδου των Αγγελόπουλων που να είχαν την θέληση να προσφέρουν στην ομάδα μας και τότε είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα πρωταγωνιστούσε πανευρωπαϊκά σε όλα τα αθλήματα» είχε τονίσει πρόσφατα ο Βαγγέλης Μαρινάκης με έγγραφη επιστολή του για του αδελφούς Αγγελόπουλους. Ακόμα μία ζοφερή πραγματικότητα για τον Ερασιτέχνη.

Δεν θα επιδωθούμε σε ερωτήσεις του στυλ: «Πού είναι οι Ολυμπιακάρες». ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ χρειαζόμαστε τώρα στα δύσκολα, στα ερασιτεχνικά τμήματα, στον Ολυμπιακό! Ότι και όσο μπορεί ο καθένας να δώσει...

Διαβάστε επίσης

Nίκη για τους Έφηβους

Nίκη για τους Έφηβους

Με 9-8 νίκησε η ομάδα πόλο Εφήβων του Ολυμπιακού την αντίστοιχη του Πανιωνίου, στο πρώτο ματς για το τουρνουά «Πειραιάς 2011» που γίνεται στα Βοτσαλάκια.

«Είστε μάγκες»

«Είστε μάγκες»

Ο Νικόλας Δεληγιάννης πήρε τον λόγο τη στιγμή της απονομής του τροπαίου του πρωταθλητή στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Χαλαρά πράγματα

Χαλαρά πράγματα

Χωρίς το τρόπαιο του πρωταθλητή διασκέδασαν σε κλαμπ της Γλυφάδας οι πολίστες του Ολυμπιακού.