Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συμφώνησε η Μαυρέλου

Συμφώνησε η Μαυρέλου
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011 - 03:38

Χωριό που φαίνεται χωρολάτη δεν θέλει, για αυτό και, παρά τις αρχικές σκέψεις της, η Βάσω Μαυρέλου συμφώνησε με την πρόταση που της κατατέθηκε από τον Ολυμπιακό και θα παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη περίοδο. Τη δέκατη, από τότε που κατέφθασε στον Πειραιά ως φέρελπις πολίστρια, το 2002, ένα μεγάλο διάστημα που η ίδια μάλλον δεν φανταζόταν ότι θα διανύσει φορώντας το ερυθρόλευκο σκουφάκι, κατακτώντας και δύο πρωταθλήματα. Έξω από το «Πέτρος Καπαγέρωφ», στις 11 Μαΐου, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό στον απίστευτο τέταρτο τελικό κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης, στο καλύτερο εντός των συνόρων παιχνίδι τη σεζόν που τελείωσε, αλλά και, πιθανότατα, ένα ιστορικό ματς, η Μαυρέλου αμφέβαλλε για το «ερυθρόλευκο» μέλλον της, αλλά ξέκοψε εκείνον που τη ρώτησε αν θα την ενδιέφερε να πάει στη Βουλιαγμένη. Προφανώς, δεν την ενδιέφερε.

Στο ραντεβού που έγινε το Σάββατο, με την Αλέκα Καλογερά, η Χιώτισσα εξεπλάγη από την πρόταση που της έγινε. Δεν το περίμενε, ίσως επειδή η περυσινή χρονιά με τις δανεικές ηλεκτρικές κουβέρτες και τα απλήρωτα νοίκια άφησε το αποτύπωμά της πάνω της. Η Μαυρέλου είχε πρόταση να συνεχίσει τη δουλειά ως δασκάλα του Aqua Aerobics στο θαλάσσιο πάρκο της Χίου και το βράδυ του Σαββάτου έλεγε ότι «δύσκολα θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό, αφού μάλλον θα μείνω στο νησί μονίμως». Υπερίσχυσε το συναίσθημα και το γεγονός ότι βρήκε παρόμοια δουλειά στην Αθήνα, όχι το ένα ή το άλλο, αλλά και τα δύο μαζί.

Τη Δευτέρα αναμένεται να κάνει ραντεβού με την τιμ μάνατζερ του τμήματος πόλο Γυναικών και η Μαρία Τσουρή. Το δικό της «ναι» θα σημαίνει ότι κρατήθηκε ο κορμός, ότι η πρωταθλήτρια στο πόλο Γυναικών παραμένει ενωμένη. Ακούγεται ο βρυχηθμός της.

Διαβάστε επίσης

Σκέφτεται και απαντά

Σκέφτεται και απαντά

Ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος άκουσε τον Μιχάλη Κουντούρη και θα απαντήσει τηλεφωνικά για το αν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Μένει ο κορμός

Μένει ο κορμός

Οι Σταυρούλα Αντωνάκου, Ηλέκτρα Ψούνη, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστις Αβραμίδου και Μαρία Μπαλωμενάκη συμφώνησαν να συνεχίσουν στον Ολυμπιακό.

Ανανέωση για πέντε

Ανανέωση για πέντε

Πλην του Νικόλα Δεληγιάννη, και οι Τάσος Σχίζας, Φώτης Μπλάνης και Βαγγέλης Δελακάς, ο Χρήστος Φλώρος έφθασαν σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.