Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ξανά για το πρωτάθλημα»

«Ξανά για το πρωτάθλημα»
Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011 - 11:07

Ο νέος (που δεν είναι νέος) και ο παλιός (που είναι παλιός). Ο Δημήτρης Μάζης και ο Νικόλας Δεληγιάννης παραχώρησαν συνέντευξη στον «ΓΑΥΡΟ» της Δευτέρας, 29 Αυγούστου, μοιράστηκαν ορισμένα στιγμιότυπα από την αντιπαλότητά τους, εντός νερού, τη φιλία τους, εκτός νερού, θυμήθηκαν τη γνωριμία τους, το 1992 και έδωσαν ραντεβού στις πισίνες, πάντα προς όφελος του Ολυμπιακού.

Ο Μάζης εξήγησε πώς αποδέχθηκε την πρόταση των «ερυθρόλευκων» και φόρεσε, επιτέλους, αυτό το σκουφάκι το οποίο πάντα αντιμαχόταν- με το δέλεαρ των τίτλων- μίλησε για το μυθικό ρεκόρ του με τους 15 συνεχόμενους τελικούς στην Α1, ενώ ο Δεληγιάννης εξήγησε τι έγινε το καλοκαίρι και πώς διέψευσε τα προγνωστικά, που τον έδιναν να φεύγει από τον Ολυμπιακό και να μην ετοιμάζεται για την 11η περίοδό του στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Οι σφαλιάρες και το Μάντσεστερ

Οι σφαλιάρες και το Μάντσεστερ

Η πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων για την εθνική ομάδα συμπίπτει με την επέτειο των δέκα ετών από το χρυσό μετάλλιο στο Μάντσεστερ.

Μέσα σε 30 μέρες

Μέσα σε 30 μέρες

Στην Πλάθα Θιβέλες στήθηκε ελληνική σημαία, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων της Μαδρίτης, από την Ελλάδα.