Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρεις στην πρεμιέρα

Τρεις στην πρεμιέρα
Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011 - 03:25

Με τρεις, μονάχα, πολίστριες του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα «Βοτσαλάκια» η πρώτη συνάντηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Μαρία Τσουρή, Βάσω Μαυρέλου και Νίκη Κουγιουμτζή σηματοδότησαν την εκκίνηση της πρωταθλήτριας Ελλάδας για την περίοδο 2011-12, πάντα υπό τις οδηγίες του Χάρη Παυλίδη.

Η πρώτη προπόνηση πέρασε με κολύμπι για τις τρεις παίκτριες, που είχαν παρέα τις Δέσποινα Γκούζουλα, Ειρήνη Γιαβαρίδου και Ελένη Κανάκη, τρεις Κορασίδες από τη δεξαμενή της Ακαδημίας πόλο του Ολυμπιακού.

Οι Σταυρούλα Αντωνάκου, Άλκηστη Αβραμίδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη και Ηλέκτρα Ψούνη αναμένονται στις προπονήσεις την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ η δεύτερη τερματοφύλακας, Γεωργία Γαραντζιώτη, περιμένει ειδοποίηση από τον ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής Νέων Γυναικών, Κώστα Πετράκη, για το αν θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει από τις 11 έως τις 18 Σεπτεμβρίου στην Τεργέστη.

Διαβάστε επίσης

«Οικογένειά μου ο Θρύλος»

«Οικογένειά μου ο Θρύλος»

Στον «ΓΑΥΡΟ» της Δευτέρας παραχώρησε συνέντευξη η πολίστρια του Ολυμπιακού και παγκόσμια πρωταθλήτρια στη Σανγκάη, Άλκηστη Αβραμίδου.