Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ζωγράφισε» η Τσουρή

«Ζωγράφισε» η Τσουρή
Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011 - 17:22

Στη Βάρκιζα η Μαρία Τσουρή ήταν, φυσικά, απαστράπτουσα. Οι πίνακες ζωγραφικής της έκαναν, σε εκείνους που τους πρωτοείδαν, την ίδια εντύπωση με αυτή που έκαναν σε εκείνους που τους είχαν δει για πρώτη φορά πριν καιρό. Και οι καλεσμένοι της, με έντονο ολυμπιακό χρώμα, διασκέδασαν στην έκθεση ζωγραφικής της «το Πρώτο Βήμα», που ήταν μεγάλο, λες και φόραγε τις μπότες με τις οποίες διανύεις επτά λεύγες σε κάθε βήμα.

Η Μαρία Τσουρή το καταδιασκέδασε και το ίδιο έκανε το ελληνικό πόλο Γυναικών μαζί της. Τούτο είναι κυριολεκτικό και αποδεικνύεται από το άδειο απουσιολόγιο: οι πολίστριες του Ολυμπιακού ήταν όλες εκεί. Η Σταυρούλα Αντωνάκου, η Άλκηστη Αβραμίδου, η Ηλέκτρα Ψούνη, η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, η Νίκη Κουγιουμτζή, η Γεωργία Γαραντζιώτη, η Μαρία Μπαλωμενάκη- που εργαζόταν και έφθασε αργότερα- η αδελφή της, Βαγγελίτσα Μπαλωμενάκη. Η Χριστίνα Καραλόγου και η Κέλυ Μπίσμπα, από τον Εθνικό, η Αγγελική Γερόλυμου και η Ντίνα Κουτέλη, από τον ΝΟ Βουλιαγμένης. Φυσικά, η κολλητή της, επίσης «ερυθρόλευκη» και ιερή υπέρμαχος της προσπάθειάς της, Βάσω Μαυρέλου. Σούπερ γυναικοπαρέα, που θαύμασε τις εμπνεύσεις της και που δεν άφησε το χαμόγελο να φύγει από τα χείλη της.

Παρέα υπήρχε και από το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού, με τον τιμ μάνατζερ, Σπύρο Μπιτσάκη και τους Στέλιο Φιλόπουλο και Δημήτρη Χασιώτη, ενώ υπήρχε και τηλεοπτικό χρώμα στο όλο διακριτικό σκηνικό του «Varkiza Resort», με την Ελεωνόρα Μελέτη να δίνει το «παρών» και να φωτογραφίζεται με την Τσουρή.

Δύο κληρώσεις έγιναν, με έναν κύριο να κερδίζει το ταξίδι στο Μπαλί και έναν πίνακα της ταλαντούχου ερασιτέχνη ζωγράφου να δίνει σε έναν τυχερό ένα εισιτήριο από σαουδαραβική αεροπορική εταιρεία, για όπου επιθυμεί.

Μετά την κλήρωση αναχώρησε ο περισσότερος κόσμος και η Τσουρή απόλαυσε τις στιγμές μέχρι το τέλος της νύχτας.

Διαβάστε επίσης

Σήμερα τα ωραία

Σήμερα τα ωραία

Για την Μαρία Τσουρή είναι μεγάλη μέρα, αφού η έκθεση ζωγραφικής της «το Πρώτο Βήμα» που προετοιμαζόταν πολύ καιρό θα γίνει σήμερα!

Πρεμιέρα στο Καρπενήσι

Πρεμιέρα στο Καρπενήσι

Προετοιμασία έξι ημερών θα κάνει στην πρωτεύουσα του νομού Ευρυτανίας η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.