Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διάλεξε Κώτσια για Τρίπολη!

Διάλεξε Κώτσια για Τρίπολη!
Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012 - 02:45

Με 17 πολίστριες, εν τέλει, αν και μέχρι πριν την προπόνηση της εθνικής ομάδας το βράδυ της Δευτέρας στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» οι ενδείξεις έκαναν λόγο για 16, θα πάρει στην Τρίπολη, για την κοινή προετοιμασία με τη Ρωσία (3-6 Ιανουαρίου) και το «Θέτις Καπ» (7-9 Ιανουαρίου) ο Γιώργος Μορφέσης. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μάλιστα, έκανε την έκπληξη, διαλέγοντας τη Χριστίνα Κώτσια στη θέση της Στεφανίας Χαραλαμπίδου, αν και σκεφτόταν το αντίθετο, ενώ πήρε, όπως ήταν το λογικό βεβαίως, και τη Χρυσή Διαμαντοπούλου, την οποία είχε στο πλάνο του. Εκτός των δύο πολιστριών του Ολυμπιακού και τη 13άδα της Σαγκάης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα έχει στην πόλη της Πελοποννήσου τη Μάγδα Τζήμα, περιφερειακό του Ηρακλή, αλλά και τη φουνταριστό του Τρίτωνα Αμαρουσίου, Άλκηστη Μπενέκου.

Από τον Ολυμπιακό «κόπηκαν» οι Μαργαρίτα και Ελευθερία Πλευρίτου, ενώ οι Ιόλη Μπενέκου, Στεφανία και Ιωάννα Χαραλαμπίδου, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Κέλυ Μπίσμπα, Εύη Τετζαλίδου και Τίνα Κοντογιάννη θα ακολουθήσουν την προετοιμασία των ομάδων τους, αφού έδωσαν το «παρών» στο πρώτο μέρος της προετοιμασίας.

Οι 17 πολίστριες που θα ακολουθήσουν την προετοιμασία στην Τρίπολη: Σταυρούλα Αντωνάκου, Ηλέκτρα Ψούνη, Άλκηστη Αβραμίδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Έλενα Κούβδου, Άντι Μελιδώνη, Χριστίνα Τσουκαλά, Κική Λιόση, Αντιγόνη Ρουμπέση, Αγγελική Γερόλυμου, Γιούλη Λαρά, Αλεξάνδρα Ασημάκη (ΝΟ Βουλιαγμένης), Ελένη Γουλά, Μάγδα Τζήμα (Ηρακλής), Άλκηστις Μπενέκου (Τρίτων Αμαρουσίου).

Διαβάστε επίσης

Και φέτος πάλι πρώτοι

Και φέτος πάλι πρώτοι

Τέσσερις πολίστες του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν το νέο έτος παρέα με τον «ΓΑΥΡΟ» της Πέμπτης, 5 Ιανουαρίου.

Η Χρυσή το παλεύει

Η Χρυσή το παλεύει

Η Διαμαντοπούλου δείχνει ότι θέλει να τσεκάρει το εισιτήριό της για το Ευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν.

Ξεκίνησαν κολύμπι

Ξεκίνησαν κολύμπι

Επέστρεψαν στο χλώριο οι πολίστριες του Ολυμπιακού, «εγκαινιάζοντας» το 2012 στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».