Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Χρυσή το παλεύει

Η Χρυσή το παλεύει
Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2012 - 12:52

Μετά το «Θέτις Καπ» θα ευχαριστήσει τέσσερις πολίστριες της εθνικής ομάδας πόλο Γυναικών ο Γιώργος Μορφέσης και θα ανακοινώσει τις 13 που θα πάνε στο Ευρωπαϊκό Πρωταθλητριών.

Οι Μάγδα Τζήμα, Άλκηστις Μπενέκου και Χριστίνα Κώτσια (αριστερά στη φωτό) θα είναι οι τρεις από τις τέσσερις, οι οποίες θα έχουν φθάσει στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας. Αν είναι οι 12 της Σαγκάης υγιείς, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ούτε γράμμα στα ονοματεπώνυμο. Το ζήτημα που ενσκήπτει είναι το τι θα γίνει στην περίπτωση του… 13ου πολεμιστή.

Βεβαίως, ούτε η Χρυσή Διαμαντοπούλου (δεξιά στη φωτό) ούτε η Ελένη Γουλά μοιάζουν με τον… Αντόνιο Μπαντέρας, που έπαιξε τον ρόλο στην ομώνυμη ταινία. Αλλά η θέση της δεύτερης τερματοφύλακα είναι η μόνη «διεκδικίσιμη» στην εθνική ομάδα, τουλάχιστον φαινομενικά. Η Διαμαντοπούλου έπαιξε την Πέμπτη βασική στο φιλικό με τη Ρωσία, δηλαδή και στα έξι… δωδεκάλεπτά του, και η εμφάνισή της ήταν αρκετά καλή, ως εκ τούτου αυτό πρέπει να περιπλέκει τα πράγματα για τον ομοσπονδιακό τεχνική. Η 16χρονη τερματοφύλακας του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία της και στο «Θέτις Καπ», για να πείσει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μίας μεγάλης διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης

Δεύτερη ήττα στο φινάλε

Δεύτερη ήττα στο φινάλε

Έχασε από τη Ρωσία με 16-12 στην Τρίπολη, αλλά δεν πρόκειται να βγει από τον δρόμο που διαβαίνει η Εθνική πόλο Γυναικών.

«Μόνο ο Ολυμπιακός»

«Μόνο ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Κραβαρίτης, Νίκος Βενετόπουλος και Σάκης Πλατανίτης παραχώρησαν συνέντευξη στον «ΓΑΥΡΟ» της Κυριακής.

Και φέτος πάλι πρώτοι

Και φέτος πάλι πρώτοι

Τέσσερις πολίστες του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν το νέο έτος παρέα με τον «ΓΑΥΡΟ» της Πέμπτης, 5 Ιανουαρίου.

Διάλεξε Κώτσια για Τρίπολη!

Διάλεξε Κώτσια για Τρίπολη!

Έξι πολίστριες του Ολυμπιακού θα ακολουθήσουν την εθνική ομάδα πόλο Γυναικών στην προετοιμασία της στην Τρίπολη.