Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεύτερη ήττα στο φινάλε

Δεύτερη ήττα στο φινάλε
Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012 - 15:44

Το δεύτερο χαμένο ματς σε τρία παιχνίδια του «Θέτις Καπ» για την εθνική ομάδα πόλο Γυναικών με τη Ρωσία (12-16), στην Τρίπολη, είναι ασφαλώς ήσσονος σημασίας. Πρώτον, διότι η διοργάνωση δεν ήταν σημαντική, από την πλευρά του αποτελέσματος, και, δεύτερον, διότι τα τρία αυτά παιχνίδια που έδωσε η «γαλανόλευκη», ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Αϊντχόφεν (16-29 Ιανουαρίου), ήταν απλώς τεστ πριν το πρώτο μεγάλο διαγώνισμα και, όπως έχει αποδειχθεί, την προηγούμενη τριετία, η ομάδα του Γιώργου Μορφέση περνάει όλα τα… μαθήματα εκεί που πρέπει, δηλαδή στις εξεταστικές.

Η «αρκούδα», ούτως ή άλλως, είναι μία ομάδα που παίζει πάντα καλά στα αδιάφορα παιχνίδια, ενώ η Εθνική δεν πολυσκοτίζεται για αυτά. Βέβαια, έφαγε πέντε γκολ στην κόντρα, αλλά στην ομάδα έχουν γνώση. Η Χρυσή Διαμαντοπούλου έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, και δέχθηκε 6 γκολ, ενώ βασική ήταν η Ελένη Γουλά. Η Σταυρούλα Αντωνάκου και η Άλκηστη Αβραμίδου έβαλαν από ένα γκολ, ενώ η φουνταριστός του Τρίτωνα Αμαρουσίου, Άλκηστις Μπενέκου, έκανε το ντεμπούτο της με το σκουφάκι με το εθνόσημο.

Στις 18 Ιανουαρίου η Εθνική αντιμετωπίζει την Ιταλία, στην πρεμιέρα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και θα είναι μία πολύ διαφορετική ομάδα, από εκείνη της Τρίπολης.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 5-2, 2-4, 4-4.

Ρωσία (Αλεξάντερ Καμπάνοφ): Φεντότοβα 1, Κονούκ 1, Αλ. Αντόνοβα 2, Μπέλοβα 2, Ντ. Αντόνοβα 3, Χοχρέκοβα 1, Μπελιάεβα 3, Ιβάνοβα 1, Ζελέντσοβα 2.

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Τσουκαλά 2, Μελιδώνη 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 3, Ρουμπέση 2, Γερόλυμου 1, Αντωνάκου 1, Λαρά 1.

Διαβάστε επίσης

«Μόνο ο Ολυμπιακός»

«Μόνο ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Κραβαρίτης, Νίκος Βενετόπουλος και Σάκης Πλατανίτης παραχώρησαν συνέντευξη στον «ΓΑΥΡΟ» της Κυριακής.

Η βαλίτσα και η σακούλα

Η βαλίτσα και η σακούλα

Οι Νίκος Βενετόπουλος, Θοδωρής Βλάχος και Κώστας Λούδης ήρθαν στον Ολυμπιακό επί διοικήσεως Κοσκωτά.

Η Χρυσή το παλεύει

Η Χρυσή το παλεύει

Η Διαμαντοπούλου δείχνει ότι θέλει να τσεκάρει το εισιτήριό της για το Ευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν.

Και φέτος πάλι πρώτοι

Και φέτος πάλι πρώτοι

Τέσσερις πολίστες του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν το νέο έτος παρέα με τον «ΓΑΥΡΟ» της Πέμπτης, 5 Ιανουαρίου.