Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άνετος πρωταθλητής χειμώνα

Άνετος πρωταθλητής χειμώνα
Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012 - 10:23

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 21-5 στη Νέα Σμύρνη των Έφήβων του Πανιωνίου, στην πρεμιέρα της ομάδας πόλο Ανδρών για το 2012 στο πρωτάθλημα της Α1 και αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πέρασε ένα εύκολο βράδυ στο κλειστό της Ν. Αρτάκης, το οποίο οφείλεται στην απόφαση των παικτών της πρώτης ομάδας των «κυανέρυθρων» να μην κατέβουν λόγω των οικονομικών προβλημάτων.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα και με τον Κολόμβο να πετυχαίνει πέντε γκολ, πήραν από την αρχή μεγάλο προβάδισμα.

Στη συνέχεια, ο Θοδωρής Βλάχος, εις ένδειξη fair play αλλά και για τους δώσει την ευκαιρία να πάρουν αγώνες στα χέρια τους, χρησιμοποίησε τους πιτσιρικάδες Πρέκα, Δερβίση και Καλογεράκο όμως η διαφορά συνέχισε να αυξάνεται.

Ο ρυθμός έπεσε στο τρίτο οκτάλεπτο, με τις δύο ομάδες να μην τελειώνουν σχεδόν καμία επίθεση και επιμέρους σκορ 1-1, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πιο δυνατά στο τελευταίο, και με πέντε γκολ διαμόρφωσαν το τελικό 21-5.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-9, 1-6, 1-1, 1-5

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Σελετόπουλος): Παπαηλιού, Καρακάσης Ν. 3, Αλβέρτης, Μπίσκας, Γρηγορόπουλος, Καρακάσης, Δρακόπουλος, Κομτζιάς, Κούφαλης, Μανδηλαράς, Κουκής. Λάππας 2, Χαλκοπιάδης, Σιάκης, Μυγόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θόδωρος Βλάχος): Γαλανόπουλος, Δελακάς, Μάζης 1, Χατζηκυριακάκης 3, Φουντούλης Ι. 5, Δερβίσης 1, Μπλάνης 1, Κόλιανιν, Μουρίκης 2, Κολόμβος 5, Σχίζας 1, Φλώρος Χρ., Καλογεράκος, Πρέκας 2

Διαβάστε επίσης

Πανεύκολη νίκη

Πανεύκολη νίκη

Κονιορτοποίησε τον ΝΟ Ρεθύμνου η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού (5-24), στο πρώτο παιχνίδι για το 2012.

Βούλιαξαν τον ΠΑΟΚ!

Βούλιαξαν τον ΠΑΟΚ!

Νίκησε με 15-7 τον ΠΑΟΚ, συνεχίζει να είναι πρώτος στη βαθμολογία και περιμένει με τα μαχαίρια ακονισμένα την Μπούντβα ο Ολυμπιακός.

Αποχή στον Πανιώνιο

Αποχή στον Πανιώνιο

Λαβωμένους θα ανταμώσει τους «κυανέρυθρους» την Πέμπτη η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Μια αγωνιστική ο Μουρίκης

Μια αγωνιστική ο Μουρίκης

Δεν έμεινε ατιμώρητος ο φουνταριστός του Ολυμπιακού για τα έκτροπα στο ματς της Ελλάδας με τη Γερμανία στο Αϊντχόφεν.