Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έσπασε το δάχτυλο

Έσπασε το δάχτυλο
Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012 - 00:38

Η Σταυρούλα Αντωνάκου έπαιξε στο ντέρμπι με τον ΝΟ Βουλιαγμένης με σπασμένο το μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού της, θα παίξει με τη ΝΕ Πατρών και την Κυριακή θα ταξιδέψει με προορισμό την Καλιφόρνια, προκειμένου να λάβει μέρος, με την εθνική ομάδα πόλο Γυναικών, στο Holiday Cup, στο οποίο θα πάρουν μέρος και οι Ιταλίδες, η εθνική του Καναδά και η εθνική των ΗΠΑ.

Η Αντωνάκου πονάει, αλλά δεν σκέφτεται ότι μπορεί να χάσει κάποιο παιχνίδι, είτε πρόκειται για τον Ολυμπιακό ή για την Εθνική. Η αρχηγός του Ολυμπιακού είναι πληγωμένη από την ήττα της Τετάρτης, από τον ΝΟ Βουλιαγμένης, το 10-5 για την 11η αγωνιστική της Α1 πόλο Γυναικών, εν τούτοις το μόνο που την απασχολεί αυτήν την περίοδο είναι οι ημιτελικοί του LEN Trophy με τη Χάντι Μανζίσκ. Εκεί που απαιτεί από τον εαυτό της και τις συμπαίκτριές της προσωπική υπέρβαση, εφόσον η ομάδα δεν έχει μονταριστεί σωστά, για να προσπεραστεί ο ρωσικός σκόπελος στις 29 Φεβρουαρίου και στις 7 Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης

Καλό ταξίδι

Καλό ταξίδι

Για τη Χριστίνα Κώτσια, το ταξίδι της Κυριακής στο Λος Αλαμίτος είναι, προς το παρόν, μια εξώκοσμη εμπειρία.

Βούλιαξαν τον ΠΑΟΚ!

Βούλιαξαν τον ΠΑΟΚ!

Νίκησε με 15-7 τον ΠΑΟΚ, συνεχίζει να είναι πρώτος στη βαθμολογία και περιμένει με τα μαχαίρια ακονισμένα την Μπούντβα ο Ολυμπιακός.