Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άνετο απόγευμα

Άνετο απόγευμα
Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012 - 20:09

Δυνατό τεστ για τον δεύτερο ημιτελικό του LEN Trophy, κόντρα στη Χάντι Μανζίσκ στη Σιβηρία, την Πέμπτη, 8 Μαρτίου, είχε ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Τρίτωνα Αμαρουσίου, τον οποίο και νίκησε με 15-6. Οι πολίστριες του Χάρη Παυλίδη παρουσίασαν δυνατά διαστήματα στο παιχνίδι τους και έφθασαν στην άνετη επικράτηση εξαιτίας της καλής απόδοσής τους στο πρώτο και στο τρίτο οκτάλεπτο, το επί μέρους σκορ των οποίων ήταν 9-1.

Πρώτη σκόρερ για την ομάδα του Πειραιά ήταν η Σταυρούλα Αντωνάκου, που πέτυχε 4 γκολ και έφθασε στα 498 στην Α1 πόλο Γυναικών, ενώ από τρία πέτυχαν οι Μπλάνκα Χιλ και Βάσω Μαυρέλου.


Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-2, 5-0, 3-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αντωνάκου 4, Μαυρέλου 3, Χιλ 3, Ελ. Πλευρίτου 2, Β. Πλευρίτου 1, Ψούνη 1, Κώτσια 1.

ΤΡΙΤΩΝ: Στ. Χαραλαμπίδου 3, Αλεξάκη 2, Αλ. Μπενέκου 1.

Α' οκτάλεπτο: Το επιθετικό κρεσέντο της Μπλάνκα Χιλ, που σημείωσε τρία γκολ, ήταν αρκετό ώστε ο Ολυμπιακός να πάρει προβάδισμα νίκης (4-1). Ο Χάρης Παυλίδης έβαλε την Χριστίνα Κώτσια μαζί με την Ηλέκτρα Ψούνη, η οποία παίζει στην περιφέρεια. Το σκορ άνοιξε η Βάσω Μαυρέλου, για τον Τρίτωνα σκόραρε η Στεφανία Χαραλαμπίδου.

Β' οκτάλεπτο: Τα διάφορα σχήματα που χρησιμοποίησε ο προπονητής του Ολυμπιακού έριξαν τον ρυθμό της ομάδας του, η οποία, πάντως, προηγείται με 7-3, χάρη στα γκολ των Κώτσια, Μαυρέλου και Ελευθερία Πλευρίτου. Για τον Τρίτωνα πέτυχαν δύο αναπάντητα γκολ, για να μετατρέψουν το 7-1 σε 7-3 οι Άλκηστις Μπενέκου και Αλεξάκη.

Γ' οκτάλεπτο: Ο Ολυμπιακός έπιασε φρενήρη ρυθμό και η Σταυρούλα Αντωνάκου ήταν... τρελαμένη, πετυχαίνοντας 3 γκολ. Το 12-3 είναι το σκορ της αναμέτρησης, με τα άλλα δύο γκολ να επιτυγχάνονται από τις Βάσω Μαυρέλου και Ηλέκτρα Ψούνη.

Δ' οκτάλεπτο: Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καθόλου καλός στα πρώτα έξι λεπτά του δ' οκτάλεπτου και δέχθηκε δύο αναπάντητα γκολ, αλλά γκάζωσε στο τελευταίο δίλεπτο για να φθάσει στη νίκη με 15-6, την ενδέκατη σε 13 παιχνίδια της Α1. Σκόραρε και η Βάσω Πλευρίτου για τις "ερυθρόλευκες"

Διαβάστε επίσης

«Πρέπει να νικήσουμε»

«Πρέπει να νικήσουμε»

Βάσω Μαυρέλου και Σταυρούλα Αντωνάκου μίλησαν στο gavros.gr για την... απόβαση του Ολυμπιακού στη Σιβηρία, στις 8 Μαρτίου.

Με νίκη παίρνουν πρόκριση

Με νίκη παίρνουν πρόκριση

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται τη Χάντι Μανζίσκ και κάνει το πρώτο βήμα για να βρεθεί στους τελικούς του LEN Trophy.