Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήρε άνετα το ντέρμπι

Πήρε άνετα το ντέρμπι
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012 - 19:59

Με 10-3 νίκησε ο τύποις φιλοξενούμενος Ολυμπιακός τον Εθνικό, στο ντέρμπι για τη 14η αγωνιστική της Α1 πόλο Γυναικών. Οι πολίστριες του Χάρη Παυλίδη έφθασαν στη 12η νίκη τους και ως δεύτερες θα αντιμετωπίσουν τον Τρίτωνα Αμαρουσίου στα ημιτελικά των πλέι οφ τον Μάιο, μια και η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος τελείωσε χθες.

Η Μπλάνκα Χιλ πέτυχε τρία γκολ, από δύο έβαλαν οι Ηλέκτρα Ψούνη και Χριστίνα Κώτσια, η Σταυρούλα Αντωνάκου πέτυχε 1 (το υπ' αριθμόν 499 στην Α1 Γυναικών), όπως και οι Άλκηστη Αβραμίδου και Μαργαρίτα Πλευρίτου.Η Οικονομοπούλου, δις, και η Καρβάλιο σκόραραν για τον Εθνικό. Καλή εμφάνιση έκανε και η Χρυσή Διαμαντοπούλου, στο τέρμα της ομάδας.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-3, 0-1, 0-3

1ο οκτάλεπτο: Με δύο γκολ της Μπλάνκα Χιλ και ένα της Σταυρούλας Αντωνάκου, το υπ' αριθμόν 499 στην Α1 πόλο Γυναικών, ο Ολυμπιακός προηγείται με 3-1 του Εθνικού, που είχε μειώσει με την Βραζιλιάνα Καρβάλιο στην παίκτρια παραπάνω.

2ο οκτάλεπτο: Ο Ολυμπιακός αυξάνει τη διαφορά με τον Εθνικό στα τρία γκολ, χάρη στην κόντρα της Ψούνη 7'' πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Είχαν προηγηθεί ένα σουτ της Κώτσια από τη... Νέα Σμύρνη, ένα πέναλτι της Αβραμίδου και δύο γκολ της Οικονομοπούλου από μακριά. Σκορ 3-6.

3ο οκτάλεπτο: Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη έπαιξε εξαιρετική άμυνα, όπως και ο Εθνικός, που δέχθηκε ένα μόλις γκολ από την Μπλάνκα Χιλ στην παίκτρια παραπάνω. Ο Ολυμπιακός προηγείται με 7-3.

4ο οκτάλεπτο: Το πιο σοβαρό διάστημά του στον αγώνα έπαιξε ο Ολυμπιακός, που πέτυχε τρία αναπάντητα γκολ επί του Εθνικού, με Κώτσια, Ψούνη και Μαργαρίτα Πλευρίτου και έφθασε στην τελική επικράτηση, τη 12η σε 14 ματς της Α1.

Διαβάστε επίσης

Και οι πέντε παρούσες

Και οι πέντε παρούσες

Και τη Χρυσή Διαμαντοπούλου θα έχει στη διάθεσή του ο Γιάννης Μπενόπουλος για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Γυναικών.

Οσμή Βελιγραδίου

Οσμή Βελιγραδίου

Αν χώθηκαν αθλητικά πνεύματα και ξωτικά στις γαλανόλευκες βαλίτσες, τότε η πτήση για το Έντμοντον δεν θα είναι μόνο μέσω Λονδίνου, αλλά θα καταλήγει σε αυτό.

Εκτός τελικού

Εκτός τελικού

Το όνειρο ενός ευρωπαϊκού τροπαίου έμεινε τέτοιο για ακόμα μία χρονιά για την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.