Ντουντούκα
Και τώρα... ελάτε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στο Επικρατείας η Σταυρούλα!

Στο Επικρατείας η Σταυρούλα!
Τρίτη, 24 Απριλίου 2012 - 22:21

Σίγουρα δεν περίμενε την εξέλιξη που θα είχε η Δευτέρα, 23 Απριλίου, για το μέλλον της η Σταυρούλα Αντωνάκου. Η αρχηγός της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τη Λούκα Κατσέλη και αποδέχθηκε την πρόταση που της έγινε για να είναι η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Κοινωνικής Συμφωνίας! Την Τρίτη ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο, με το όνομά της να φιγουράρει πρώτο πρώτο.

Η Αντωνάκου συναντήθηκε με την αρχηγό του κόμματος έπειτα από παρότρυνση του οικογενειακού φίλου της, Μιχάλη Νικητάκη, ο οποίος είναι υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Πειραιά με την Κοινωνική Συμφωνία. Στην αρχή η Σταυρούλα ήταν διστακτική και αρνητική, διότι «δεν ήθελα να μου κολλήσουν καμία πολιτική ταμπέλα. Η Κατσέλη, όμως, υπήρξε εφησυχαστική. «Θέλω από σένα να είσαι ο εαυτός σου, δεν θα σου ζητήσουμε να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις και αν βγεις θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με πράγματα που σε ενοχλούν», της τόνισε, με αποτέλεσμα να… ερεθίσει το μυαλό της διεθνούς περιφερειακού, η οποία από το μετερίζι της ασφαλώς και έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες. Ως εκ τούτου, εφόσον η Κοινωνική Συμφωνία πάρει πάνω από 4,5% στις εκλογές της 6ης Μαΐου, θα βρίσκεται στη Βουλή.

Πρόκειται για μία θέση (επικεφαλής σε Επικρατείας!) που τα κόμματα και οι παρατάξεις δίνουν μόνο σε τιμώμενα πρόσωπα, με τη Λούκα Κατσέλη να τονίζει ότι «εκπροσωπεί τα νιάτα, τον πρωταθλητισμό, τη συλλογικότητα και σκληρή δουλειά, στοιχεία με τα οποία επιτυγχάνονται θαύματα». Από τη μεριά της, η Αντωνάκου τόνισε ότι «δεν είμαι πολιτικός, δεν πρόκειται να γίνω ποτέ. Είναι τιμητική η θέση και θα προσπαθήσω να κάνω κάποια πράγματα για θέματα που με έχουν εξοργίσει». Ούτως ή άλλως, είναι από τις πολίστριες που έχουν δεινότητα στον λόγο, από τις σκεπτόμενες αθλήτριες του τόπου και, φυσικά, πολύ επιτυχημένη στον τομέα της.

Διαβάστε επίσης

Στις 19:00 στον Λαιμό

Στις 19:00 στον Λαιμό

Το ματς που θα κρίνει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ θα παιχθεί το απόγευμα του Σαββάτου στη Βουλιαγμένη.

Άνετη και με το Καζακστάν

Άνετη και με το Καζακστάν

Με 16-8 νίκησε η εθνική ομάδα πόλο Γυναικών, που έφθασε στο απόλυτο των έξι βαθμών σε τρεις αναμετρήσεις.

Η τελευταία στροφή

Η τελευταία στροφή

Χωρίς διακοπές, από την Τετάρτη, 18 Απριλίου, και έπειτα, θα βγει ο πρωταθλητής και ο κυπελλούχος Ελλάδος.