Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στις 19:00 στον Λαιμό

Στις 19:00 στον Λαιμό
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012 - 03:27

Το απόγευμα του Σαββάτου στο κολυμβητήριο του Λαιμού θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι. Το ματς μεταξύ του ΝΟ Βουλιαγμένης και του Ολυμπιακού, για την 21η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών, ορίστηκε στις 19:00 και είναι το παιχνίδι που κλείνει το πρόγραμμα. Ούτως ή άλλως, το ενδιαφέρον αφορά άμεσα στις δύο ομάδες και έμμεσα στην τρίτη, την τέταρτη και την πέμπτη θέση της βαθμολογίας, μια και το πιθανότερο είναι ότι την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί ποιος εκ των Πανιωνίου και Παναθηναϊκού θα είναι τέταρτος. Οι «πράσινοι», πάντως, έχουν ελαφρύ προβάδισμα, μια και οι Νεοσμυρνιώτες έχουν τελευταίο ματς με τον Ολυμπιακό στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Παρ’ όλα αυτά, το ματς αυτό στη Βουλιαγμένη είναι το κλου του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός θα παίξει για δύο αποτελέσματα, τη νίκη και την ισοπαλία, ενώ ο ΝΟ Βουλιαγμένης θέλει μόνο το τρίποντο. Επί της ουσίας, τούτο (το πλεονέκτημα έδρας) το παιχνίδι μπορεί να είναι σκηνές από ταινία προσεχώς, δηλαδή από τους τελικούς της Α1, αλλά σίγουρα είναι ο τέταρτος κύκλος μίας σειράς που άνοιξε με το ματς του Champions League στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», συνεχίστηκε με το παιχνίδι του πρωταθλήματος στο πειραϊκό κολυμβητήριο και τώρα η σειρά έχει μείνει σε ένα πικρό «ερυθρόλευκο» φινάλε, αυτό της Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη, όπου ο ΝΟ Βουλιαγμένης νίκησε τον Ολυμπιακό και τον «πέταξε» εκτός Champions League.

Το ματς του Λαιμού θα είναι το πιο συναρπαστικό παιχνίδι ως τώρα στο πρωτάθλημα και μία ενδιαφέρουσα μονομαχία: ο ΝΟΒ μοιάζει να στραγγαλίζει όλες τις ομάδες που βρίσκει και το 3-12 με τον Πανιώνιο είναι ενδεικτικό (αν και οι Νεοσμυρνιώτες έπαιξαν χωρίς τον τιμωρημένο του ΟΑΚΑ, Στέλιο Μιμίδη), ενώ ο Ολυμπιακός προέρχεται από κακή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό και νίκη που, αν δεν είχε καλά αντανακλαστικά ο Φώτης Μπλάνης, θα μπορούσε να είναι ισοπαλία (7-5).

Η 21η αγωνιστική ξεκινά την Παρασκευή, με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Παλαιό Φάληρο στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης

Απεβίωσε ο Ζάντορ

Απεβίωσε ο Ζάντορ

Μία από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες του ουγγρικού πόλο έφυγε από τη ζωή την Τρίτη.