Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχασε στα πέναλτι

Έχασε στα πέναλτι
Σάββατο, 12 Μαΐου 2012 - 03:55

Σε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός κατάφερε να μην παραδοθεί αν και έφαγε... αυτογκόλ στην παράταση, από την κακιά στιγμή του Μάριου Χατζηκυριακάκη, ο ΝΟ Χίου νίκησε στα πέναλτι με 11-10, ισοφάρισε τη σειρά των ημιτελικών, που πάει σε τρίτο παιχνίδι, στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», την Κυριακή στις 16:00.

Σε κατάσταση μία και έξω δηλαδή, όχι πως αυτό εδώ το ματς είχε λιγότερη ένταση. Βασικά, είχε τα πάντα.

Αυτογκόλ στην παράταση, ισοφάριση με τον Γιάννη Φουντούλη, ένα χαμένο πέναλτι του Φώτη Μπλάνη και ένα του Γιάννη Φουντούλη, μετά δύο εξαιρετικές επεμβάσεις του Νικόλα Δεληγιάννη στα σουτ των Βλοντάκη και Ντόσκα και έπειτα το δεύτερο χαμένο του μοιραίου της βραδιάς στο Ιωνικό, Μπλάνη.

Κατόπιν ξεκίνησε κοκορομαχία στα σκαλάκια του Ιωνικού, στην οποία ενεπλάκησαν πολλοί, αλλά, απ' ό,τι φαίνεται, αν και δεν γράφτηκε κάτι στο φύλλο αγώνα. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν να λένε για την κακή φιλοξενία των Χιωτών, τονίζοντας, μάλιστα, ότι στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» καμία ομάδα δεν έχει περάσει τόσο άσχημες στιγμές.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-2, 0-2, 2-1. Τα τρίλεπτα: 1-0, 0-1.

ΝΟ ΧΙΟΥ: Μιράλης 4, Θεοδωρόπουλος 2, Γιώργος Φουντούλης 2, Χατζηθεοδώρου 1, Ντόσκας 1, Γαβαλάς 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κόλιανιν 3, Φουντούλης 2, Σχίζας 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Δελακάς 1.

Η διαδικασία των πέναλτι: Μπλάνης αποκρούει ο Καραμπέτσος. 8-7 Μιράλης. 8-8 Κόλιανιν. 9-8 Θεοδωρόπουλος. Γιάννης Φουντούλης αποκρούει ο Καραμπέτσος. 10-8 Γιώργος Φουντούλης. 10-9 Σχίζας. Βλοντάκης αποκρούει ο Δεληγιάννης. 10-10 Κολόμβος. Ντόσκας αποκρούει ο Δεληγιάννης. Μπλάνης αποκρούει ο Καραμπέτσος. 11-10 Μιράλης.

Διαβάστε επίσης

Η... ζούγκλα στην Χίο

Η... ζούγκλα στην Χίο

Δείτε την επίθεση που δέχτηκαν οι «ερυθρόλευκοι» στον αγώνα πόλο με αντίπαλο τους νησιώτες.

Διά χειρός Δελακά

Διά χειρός Δελακά

Με 1-0 προηγείται ο Ολυμπιακός της Χίου στους ημιτελικούς της Α1 μετά τη νίκη του με 7-6...