Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τους «έπνιξε» ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ!

Τους «έπνιξε» ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ!
Κυριακή, 27 Μαΐου 2012 - 05:57

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 πόλο, καθώς νίκησε εντός έδρας τη Βουλιαγμένη με 11-5 και έκανε το 1-1 στη σειρά των αγώνων.

Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι δεν πρόκειται να παρατήσει τη διεκδίκηση του έκτου συνεχόμενου πρωταθλήματός του στη σειρά των τελικών με τον ΝΟ Βουλιαγμένης. Με ένα καταπληκτικό δεύτερο οκτάλεπτο, στο οποίο έκανε επί μέρους σκορ 4-0, απομακρύνθηκε από την ομάδα του Τεό Λοράντου και έφθασε στην άνετη επικράτηση με 11-5, ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των τελικών και εξασφάλισε το γεγονός ότι την 1η Ιουνίου θα επιστρέψουν οι ομάδες στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» για τον τέταρτο τελικό της Α1 πόλο Ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν ενέργεια στο νερό, ήταν διαβασμένοι άψογα στα αμυντικά συστήματα που χρησιμοποίησε για να τους «εξολοθρεύσει» ο Τεό Λοράντος και για περίπου 1,5 οκτάλεπτο απλώς περίμεναν να περάσει η ώρα, όπως έκανε ο ΝΟΒ, ο οποίος είχε μείνει με μηδέν ενεργητικό σε οκτάλεπτο για τελευταία φορά στις 30 Νοεμβρίου, πάλι στο ίδιο κολυμβητήριο, πάλι με τον ίδιο αντίπαλο. Ο τρίτος τελικός, με τον Ολυμπιακό να διακόπτει οριστικά το σερί των τεσσάρων ηττών του από τη Βουλιαγμένη, αλλά επ’ ουδενί να έχει κερδίσει κάτι, γίνεται στις 30 Μαΐου στις 19:00, στο κολυμβητήριο του Λαιμού και είναι προφανές ότι θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-2, 4-0, 3-2, 1-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μουρίκης 3, Κολόμβος 2, Φουντούλης 2, Μπλάνης 2, Κόλιανιν 1, Χατζηκυριακάκης 1.

ΝΟΒ: Βουλγαράκης 2, Καρούντζος 1, Τίγκας 1, Γούνας 1.

Διαβάστε επίσης

Ατύχημα ο Δερβίσης

Ατύχημα ο Δερβίσης

Έκανε ράμματα στο πόδι ο περιφερειακός του Ολυμπιακού και θα απουσιάσει από τον τρίτο τελικό.

Επτά επί... Κίνας

Επτά επί... Κίνας

Οι πολίστριες του Ολυμπιακού αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία της εθνικής ομάδας πόλο Γυναικών στο World League.