Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη μαγκιάς και καρδιάς!

Νίκη μαγκιάς και καρδιάς!
Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012 - 04:11

Ο Ολυμπιακός έσπασε τον... Λαιμό, πήρε αντρίκεια νίκη στην παράταση με 10-9 επί της Βουλιαγμένης (7-7 η κανονική διάρκεια) και θέλει ακόμα μία επικράτηση για να κάνει φιέστα πρωταθλήματος στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» την Παρασκευή, 1 Ιουνίου, στις 19:00.

Οι τελικοί είναι πλέον στο 2-1 υπέρ του Θρύλου, που έδειξε ποιος είναι το αφεντικό παρότι αποβλήθηκε στο πρώτο οκτάλεπτο ο Νικόλας Δεληγιάννης, μετά από επεισόδιο με τον Γούνα.

Δεν υπάρχει αυτή η ομάδα. 10-9 τη Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο του Λαιμού, 2-1 στη σειρά των τελικών, στην παράταση, και μπρέικ, για να μπει μπροστά στη σειρά. Νίκη σε ένα ματς που έπαιξε στο πρώτο τετράλεπτο του δεύτερου οκτάλεπτου με παίκτη λιγότερο, λόγω γροθιάς του Νικόλα Δεληγιάννη στον Αλέξανδρο Γούνα. Που η βροχή χάλασε τον ηλεκτρονικό πίνακα και που έκανε δυσμενείς τις συνθήκες της προσπάθειας των παικτών.

Αλλά που είχε δύο μεγάλους μάγκες πέρα από τους άλλους, που κατέβαλλαν τεράστια προσπάθεια για να πάρουν αυτό το ματς. Τον Γιάννη Φουντούλη, που ήταν τελευταίος στην άμυνα και έβαλε έξι γκολ, μεταξύ αυτών ένα για να ισοφαρίσει το ματς στην κόντρα, και να το στείλει στην παράταση με σκορ 7-7 και ένα στο τέλος του πρώτου τρίλεπτου στην παράταση, για να βάλει ξανά τον Ολυμπιακό στο σκορ με 9-8. Και ο Χρήστος Φλώρος που έκανε ένα καταπληκτικό ματς, σταματώντας ομαδόν επιθέσεις του ΝΟΒ και κρατώντας τον Ολυμπιακό ζωντανό.

Και οι δύο μαζί, με τον Κώστα Μουρίκη στον φουνταριστό να κάνει ό,τι έπρεπε για να δώσει στον Ολυμπιακό δύναμη στον άξονα, οδήγησαν την ομάδα στη νίκη και στο μπρέικ.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 1-1, 2-1, 1-2. Τα τρίλεπτα: 0-1, 1-2.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Γούνας 2, Τίγκας 2, Βουλγαράκης 2, Καρούντζος 1, Μυλωνάκης 1, Βλαχόπουλος1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φουντούλης 6, Μουρίκης 3, Κόλιανιν 1.

Διαβάστε επίσης

Τα πρώτα πανό

Τα πρώτα πανό

Ο κόσμος άρχισε να συρρέει στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» για τον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος από τις 16:30.

Ατύχημα ο Δερβίσης

Ατύχημα ο Δερβίσης

Έκανε ράμματα στο πόδι ο περιφερειακός του Ολυμπιακού και θα απουσιάσει από τον τρίτο τελικό.