Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα πρώτα πανό

Τα πρώτα πανό
Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012 - 00:08

Από τις 16:30 εμφανίστηκαν οι πρώτοι φίλοι του Ολυμπιακού στο «Πέτρος Καπαγέρωφ». Μάλιστα, μέχρι τις 17:30, είχαν ήδη κρεμαστεί τα πρώτα πανό. Από τη Θύρα 7 στα Καμίνια, από το Athens Club, ένα πανό της Θύρας 7 με σύνθημα You’ll never smoke alone, αλλά και από τη Θύρα 7 της Σάμου.

Αυτό συνεχίζετα καθ' όλη την ώρα της άφιξης των οπαδών της ομάδας. Πανό από την Παλαιά Κοκκινια, από τον... Πειραιά, από το Μοσχάτο, τη Νίκαια, τη Σύρο, τους Saints με το περίφημο «Against all odds», την Καισαριανή, από τα Άνω Λιόσια, από τον Κολονό, από τα Χανιά.

Πρώτος από τους παίκτες του Ολυμπιακού κατέφθασε στο κολυμβητήριο ο Στέφανος Γαλανόπουλος- που ελλείψει του Νικόλα Δεληγιάννη θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για τον τέταρτο τελικό- έπειτα ήρθε ο βοηθός προπονητής, Δημήτρης Κραβαρίτης, μετά ο Νικόλας Δεληγιάννης, σχεδόν ταυτόχρονα με τον προπονητή της ομάδας, Θοδωρή Βλάχο. Η αποστολή του ΝΟ Βουλιαγμένης κατέφθασε στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» στις 17:25. Η αντίστροφη μέτρηση για τον τέταρτο τελικό έχει ξεκινήσει για τα καλά.

Διαβάστε επίσης

Ατύχημα ο Δερβίσης

Ατύχημα ο Δερβίσης

Έκανε ράμματα στο πόδι ο περιφερειακός του Ολυμπιακού και θα απουσιάσει από τον τρίτο τελικό.