Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Μάζης είναι εκπληκτικός»

«Ο Μάζης είναι εκπληκτικός»
Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012 - 02:17

Τελείωσε, λοιπόν, η χρονιά στο πόλο Ανδρών και η ομάδα του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα. Δεν έχασε σε κανονική διάρκεια ή σε παράταση των δύο τελευταίων τελικών, απλώς στα πέναλτι. Είχε την ευκαιρία του, με το πέναλτι του Δημήτρη Μάζη. Το δοκάρι στέρησε τα όνειρα του ίδιου του αμυντικού του Ολυμπιακού και της ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Και τώρα τι; Θα τον κρεμάσουμε; «Ο Μάζης είναι εκπληκτικός αθλητής, έκανε κατάθεση ψυχής, είναι απίστευτος επαγγελματίας. Και βγήκε μπροστά, πήρε την απόφαση να σουτάρει», τόνισε ο Δημήτρης Κραβαρίτης για τον αμυντικό του Ολυμπιακού, που έσπαγε ό,τι έβρισκε στο διάβα του στο κολυμβητήριο του Λαιμού, την ώρα που οι παίκτες της Βουλιαγμένης σήκωναν το τρόπαιο που σφράγιζε το πρώτο νταμπλ της ιστορίας τους.

Ο Θοδωρής Βλάχος, από τη μεριά του, στήριξε τον παίκτη: «Ο Μάζης έκανε μία από τις καλύτερες χρονιές στην καριέρα του και ήταν φέτος από τους καλύτερους πολίστες της ομάδας». Ο Ολυμπιακός είχε κι άλλες ευκαιρίες να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά αυτή ήταν η πιο έντονη. Ένας παίκτης έπρεπε να σουτάρει το πέναλτι και εκείνος με το νούμερο 3 βγήκε στον αφρό, για να πάρει το πρωτάθλημα κόντρα στην παλιά του ομάδα. Δεν το κατάφερε, αλλά αυτό δεν αρκεί για να αμαυρωθεί η καριέρα, ο επαγγελματισμός και η ευσυνειδησία αυτού του καταπληκτικού, όντως, αθλητή.

Διαβάστε επίσης

Τα πρώτα πανό

Τα πρώτα πανό

Ο κόσμος άρχισε να συρρέει στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» για τον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος από τις 16:30.