Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παραμένει ο Βλάχος

Παραμένει ο Βλάχος
Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012 - 03:15

Ο Ολυμπιακός έχασε για πρώτη φορά μετά από πέντε σερί χρονιές τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α1 πόλο Ανδρών, ωστόσο με δεδομένες όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι «ερυθρόλευκοι», η σεζόν μόνο αποτυχημένη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο Θρύλος έχασε το πρωτάθλημα μόλις για ένα πέναλτι, παρότι φέτος, με δεδομένη την προσπάθεια για εξυγίανση, απώλεσε πολλά βασικά στελέχη του.

Την φετινή υπερπροσπάθεια σε μία μεταβατική περίοδο έχουν λάβει υπ' όψιν και οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη, οι οποίοι αναμένεται να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Θοδωρή Βλάχου και να αφήσουν στα χέρια του το τιμόνι της ομάδας.

Εξάλλου, ο έμπειρος τεχνικός έχει συμβόλαιο και για αυτή τη σεζόν και το επόμενο διάστημα αναμένεται να κάνει τις εισηγήσεις του για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου.

Επί των ημερών του ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να αναδείξει αρκετούς από τους νέους αθλητές που διαθέτει στο ρόστερ του και πάνω σε αυτή τη γραμμή αναμένεται να κινηθεί για να επιστρέψει στους τίτλους.

Διαβάστε επίσης

Το νερό της λήθης

Το νερό της λήθης

Ένα όριο στην απαξίωση πρέπει να βάλει ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας (ΚΟΕ), διότι το παρακάνει.

Σωστά... νέα εποχή

Σωστά... νέα εποχή

Η εθνική Γυναικών είναι νέα, φρέσκια και έχει χώρο για όλες τις πολίστριες. Η ευσυνειδησία για να παίξουν τον ρόλο τους πρέπει να προταχθεί.