Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά!

Άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά!
Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012 - 02:12

Ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα από την ομάδα της Βουλιαγμένης με 3-2 στη σειρά των τελικών, αν και μερικά πράγματα τα οποία συμβαίνουν χρίζουν ιδιαίτερης αναφοράς και έρευνας. Η υπόθεση ξεκινά από τον 4ο τελικό, όταν οι διαιτητές του αγώνα Νίκος Βασιλείου και Μιχάλης Κουρέτας παραπέμφθηκαν από τους παρατηρητές Μανώλη Πατλάκα και Χρήστο Τσαρουχά.

Ως εκ τούτου, τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό 180 ημερολογιακών ημερών, μόνο που δεν θα πρέπει να σταθούμε μόνο εκεί. Από τον Ολυμπιακό εκφράζουν την απορία τους για το αν θα γίνει το ίδιο με τους διαιτητές του πέμπτου τελικού, που έγινε στον Λαιμό. Πρόκειται για τους κ.κ. Σταυρίδη και Σκαλοχωρίτη.

Ο Ολυμπιακός αναρωτιέται αν θα παραπεμφθούν οι εν λόγω κύριοι, αφού δεν τηρήθηκαν οι κανονισμοί.

Στην τελευταία φάση της κανονικής περιόδου, ο Μάζης ήταν έτοιμος να εκτελέσει το πέναλτι. Για όσους είδαν τον αγώνα, διαπίστωσαν πως ο Χρήστος Αφρουδάκης όχι μόνο δεν ήταν δύο μέτρα μακριά του ως όφειλε, αλλά πριν ακόμα φύγει η μπάλα από τα χέρια του «ερυθρόλευκου» παίκτη, ο αντίπαλος ήταν ήδη μπροστά του.

Επίσης, ο Σταυρίδης είχε πει δύο φορές στον τερματοφύλακα της Βουλιαγμένης να καθίσει κάτω από τα γκολπόστ, καθώς ο παίκτης ήταν μπροστά από αυτά και όχι στη θέση που έπρεπε.

Για την ιστορία, το πέναλτι χάθηκε και αυτό που προξενεί εντύπωση στους ανθρώπους του Θρύλου, είναι αν θα παραπεμφθούν οι διαιτητές του 5ου τελικού, αφού είναι σαφής η παράβαση των κανονισμών.

Μην ξεχνάμε πως από αυτό το πέναλτι χάθηκε ένα πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Παραμένει ο Βλάχος

Παραμένει ο Βλάχος

Ο Θοδωρής Βλάχος θα παραμείνει, όπως όλα δείχνουν, στην τεχνική ηγεσία της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού...

Το νερό της λήθης

Το νερό της λήθης

Ένα όριο στην απαξίωση πρέπει να βάλει ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας (ΚΟΕ), διότι το παρακάνει.