Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Συμφωνίες και αποχαιρετισμός

Συμφωνίες και αποχαιρετισμός
Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012 - 03:29

Πλην του Γιάννη Κατρουζανάκη, που ούτως ή άλλως δύσκολα θα μπορούσε να κάνει την επόμενη σεζόν διπλές προπονήσεις- αλλά πραγματοποίησε ένα όνειρό του παίζοντας στον Ολυμπιακό- οι άνθρωποι της ομάδας πόλο Ανδρών βρέθηκαν σε δυσάρεστη θέση, μια και την Πέμπτη αποχαιρέτησαν τον Μάριο Χατζηκυριακάκη, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα.

Ο πρώην διεθνής περιφερειακός (που κόπηκε τελευταίος από την ομάδα που πήγε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ το 2005) σημείωσε βελτίωση στην απόδοσή του κατά τη διάρκεια της χρονιάς, δούλεψε αρκετά, αλλά στον Ολυμπιακό επέλεξαν να μη συνεχίσουν μαζί του τη νέα περίοδο. Πάντως, ο κορμός της ομάδας παρέμεινε, αφού την Τετάρτη ξεκίνησε και την Πέμπτη σχεδόν συμπληρώθηκε το παζλ με τις προφορικές συμφωνίες με τους παίκτες που ήταν στην ομάδα την περυσινή σεζόν. Οι Νικόλας Δεληγιάννης, Τάσος Σχίζας, Δημήτρης Μάζης, Γιάννης Φουντούλης, Βαγγέλης Δελακάς, Φώτης Μπλάνης, Κώστας Μουρίκης και Χριστόδουλος Κολόμβος θα φοράνε το ερυθρόλευκο σκουφάκι την επόμενη περίοδο, αφού το μόνο που απομένει είναι η συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, για να μπει η υπογραφή στο νέο μονοετές συμφωνητικό τους, με απολαβές ελαφρώς μειωμένες σε σχέση με την περυσινή περίοδο, κάτι που δεν ενοχλεί πραγματικά κανέναν, διότι «ξέρουμε πώς είναι τα πράγματα στον αθλητισμό και το πόλο», όπως τόνισε ο Φώτης Μπλάνης, που συμφώνησε τελευταίος, αλλά όχι έσχατος.

Ο Πειραιώτης περιφερειακός, που έκανε φέτος εντυπωσιακό ξεπέταγμα ως βασικό και αναντικατάστατο εργαλείο του Ολυμπιακού, τόνισε ότι «είμαι υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Με τον Δεληγιάννη είχαμε πει ότι ήταν από τις ωραιότερες χρονιές η περυσινή, έστω και αν δεν πήραμε κάτι, και αν κατακτούσαμε το πρωτάθλημα θα ήταν η ωραιότερη χρονιά μέχρι τώρα». Είναι φανερό ότι τόσο σε εκείνον, όσο και στους συμπαίκτες του, σιγοκαίει η φλόγα της επαναφοράς στην κορυφή του ελληνικού πόλο.

Διαβάστε επίσης

Ντόσκας και Ποντικέας!

Ντόσκας και Ποντικέας!

Δύο μεταγραφικά αποκτήματα για την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, που ενισχύεται κατά το δοκούν.

Μεγάλωσε και η... Δουνκέρκη

Μεγάλωσε και η... Δουνκέρκη

Είναι μελαγχολική η αποχώρηση του Αντώνη Βλοντάκη από το πόλο, διότι δείχνει την αρχή του τέλους μίας γενιάς.

Το παιδί στην κερκίδα

Το παιδί στην κερκίδα

Τα 16 χρόνια που συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του Νώντα Σαμαρτζίδη παραπέμπουν και στην εποχή των μεγάλων ματς του Ολυμπιακού με τον Εθνικό.

Ήττα με αργό ξύπνημα

Ήττα με αργό ξύπνημα

Με 10-5 έχασε από τον ΝΟΒ ο Ολυμπιακός στον τέταρτο τελικό και έχασε και το πρωτάθλημα.