Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντόσκας και Ποντικέας!

Ντόσκας και Ποντικέας!
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 - 20:50

Aνακοινώθηκε η απόκτηση δύο πολιστών από την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Ο Γιώργος Ντόσκας επιστρέφει στο Λιμάνι μετά την αποχώρησή του το καλοκαίρι του 2011 για τον ΝΟ Χίου, αφού συμφώνησε με τον Ολυμπιακό, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν και σε μία κίνηση για το μέλλον, αποκτώντας τον 20χρονο αμυντικό Κυριάκο Ποντικέα.

Ο «Ντο» ήταν στον Ολυμπιακό από το 2004 έως το 2011 και είναι ο πρώτος παίκτης του ΝΟ Χίου που αποχωρεί και τυπικά από το ρόστερ της ομάδας, μετά την ανακοίνωση του Παναγιώτη Παππή ότι δεν θα συνεχίσει ως κύριος χρηματοδότης του ΝΟΧ. Ο 28χρονος περιφερειακός είχε θελήσει πριν τελειώσει η σεζόν να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και ο Θοδωρής Βλάχος έδωσε το «ΟΚ» για την απόκτησή του, κάτι που σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» δυναμώνουν πολύ στην αριστερή πλευρά της επίθεσής τους. Ο Ποντικέας, από τη μεριά του, είναι ένας ικανός αμυντικός με κλήσεις στην εθνική Ανδρών και θα ανδρωθεί στον Ολυμπιακό, μαθαίνοντας από τους καλύτερους (Τάσο Σχίζα, Δημήτρη Μάζη, Βαγγέλη Δελακά) και, προϊόντος του χρόνου, αναλαμβάνοντας ένα πολύ σημαντικό πρωταγωνιστικό ρόλο στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Μεγάλωσε και η... Δουνκέρκη

Μεγάλωσε και η... Δουνκέρκη

Είναι μελαγχολική η αποχώρηση του Αντώνη Βλοντάκη από το πόλο, διότι δείχνει την αρχή του τέλους μίας γενιάς.

«Θα είμαστε έτοιμοι»

«Θα είμαστε έτοιμοι»

Ο Γιάννης Φουντούλης είναι ενθουσιασμένος που θα πάει στο Λονδίνο, αλλά δεν νιώθει ότι πρόκειται να κάνει διακοπές εκεί.

Το παιδί στην κερκίδα

Το παιδί στην κερκίδα

Τα 16 χρόνια που συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του Νώντα Σαμαρτζίδη παραπέμπουν και στην εποχή των μεγάλων ματς του Ολυμπιακού με τον Εθνικό.