Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έπιασαν μπάλα

Έπιασαν μπάλα
Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012 - 23:43

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ως είθισται, οι πολίστες του Ολυμπιακού θα το περάσουν σχεδόν ανέμελο. Είναι ένα επιθυμητό διήμερο, όπως συμβαίνει και με το πρώτο ρεπό στη δουλειά μετά τις διακοπές. Μία στολισμένη διαπίστωση ότι η χρονιά έχει ξεκινήσει, αλλά δεν είναι τόσο άσχημα όσο κάποιος… ρέκτης των θερινών διακοπών θα φανταζόταν στην ξαπλώστρα κάποιας παραλίας ενός μέρους τόσο όμορφου που δεν μπορείς καν να το πεις.

Οι παίκτες της ομάδας πόλο Ανδρών ξεκίνησαν προετοιμασία τη Δευτέρα, 20 Αυγούστου, και έχουν κολυμπήσει ήδη αρκετά, σε σημείο να κάνουν πάσες και σουτ την Παρασκευή. Ο Θοδωρής Βλάχος βρίσκεται σε επικοινωνία με τη διοίκηση, κυρίως για να αποφασιστεί αν, πού και πότε θα γίνει η προετοιμασία της ομάδας, όπως πέρυσι, στο Καρπενήσι, αφού εκείνη η επιλογή αποδείχθηκε πολύ σοφή προϊόντος του χρόνου. Αυτό βέβαια μπορεί να είναι μακρινό σενάριο, διότι ο Βλάχος περιμένει τους διεθνείς- πλην του Νικόλα Δεληγιάννη- για την πρώτη προπόνησή τους την Τετάρτη, ενώ στις 3 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία και ο Ισπανός διεθνής, Μπλάι Μάγιαρακ.

Διαβάστε επίσης

Στα... ζεστά η Στεφανία

Στα... ζεστά η Στεφανία

Η Ναλμπάντη μετακόμισε στο Σζέντες, όπου και έκανε την πρώτη προπόνησή της με τη νέα ομάδα της.

Με καφέ και κέικ

Με καφέ και κέικ

Μετά την Άντι Μελιδώνη και η Γιούλη Λαρά ανακοίνωσε ότι σταματάει το πόλο. Το ελληνικό πόλο Γυναικών έχασε ένα ιερατικό δίδυμο.

Θέμα κολυμβητηρίων

Θέμα κολυμβητηρίων

Ο Ολυμπιακός κολυμπάει στη Γλυφάδα, στον Άγιο Κοσμά, αλλά όχι στον Πειραιά, που είναι η περιοχή του.

Σκέψεις για προετοιμασία

Σκέψεις για προετοιμασία

Το Καρπενήσι πέρυσι έπαιξε τον ρόλο του για την ομοιογένεια του Ολυμπιακού, αλλά φέτος ξεκινάει πιο νωρίς τα επίσημα παιχνίδια της η ομάδα.