Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο κολύμπι ο Φουντούλης

Μόνο κολύμπι ο Φουντούλης
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012 - 03:44

Δεν θα συμμετέχει έως την επόμενη Πέμπτη στις ασκήσεις τακτικής και στα φιλικά παιχνίδια που ενδεχομένως να δώσει η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού ο Γιάννης Φουντούλης. Ο Χιώτης περιφερειακός έκανε μαγνητική στο δεξιό γόνατό του, την οποία είδε το πρωί της Πέμπτης ο ορθοπεδικός Νίκος Πισκοπάκης, ο οποίος αποφάνθηκε ότι για μία εβδομάδα ο πολίστας του Ολυμπιακού δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με μπάλα.

Ο Φουντούλης δεν σταμάτησε να νιώθει ενοχλήσεις μετά τον τρίτο τελικό στον Λαιμό, όταν έκανε ένα μεγαλειώδες ματς για να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στη νίκη επί του ΝΟ Βουλιαγμένης, με 10-9. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να εκμεταλλευθούν αυτό το πλεονέκτημα, αλλά ο Χιώτης, που έπαιξε πονώντας αφόρητα στον πέμπτο τελικό, μπήκε στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας και οι ενοχλήσεις δεν τον εγκατέλειψαν ούτε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στις διακοπές του. Ο Φουντούλης ξεκουράστηκε στις διακοπές και έκανε καλή προετοιμασία, αλλά το πρόβλημά του τον κρατάει στα πιτς μέχρι νεοτέρας. Ελπίζει, πάντως, ότι μέχρι να τελειώσει το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη θα έχει ξεφορτωθεί οριστικά το πρόβλημά του.

Διαβάστε επίσης

Κακή βραδιά

Κακή βραδιά

Η ήττα από την Ιταλία συνοδεύτηκε από μία άτυχη στιγμή για την Ελευθερία Πλευρίτου, που στενοχωρήθηκε.

Σιωπηλά στη Γαλλία

Σιωπηλά στη Γαλλία

Η εθνική πόλο Νέων Ανδρών ξεκινά με ελπίδες διάκρισης το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ρουσιλόν, αλλά όχι πολλές.

Με καφέ και κέικ

Με καφέ και κέικ

Μετά την Άντι Μελιδώνη και η Γιούλη Λαρά ανακοίνωσε ότι σταματάει το πόλο. Το ελληνικό πόλο Γυναικών έχασε ένα ιερατικό δίδυμο.

Στα... ζεστά η Στεφανία

Στα... ζεστά η Στεφανία

Η Ναλμπάντη μετακόμισε στο Σζέντες, όπου και έκανε την πρώτη προπόνησή της με τη νέα ομάδα της.