Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κακή βραδιά

Κακή βραδιά
Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012 - 04:22

Την ήττα με 11-4 γνώρισε η εθνική ομάδα πόλο Νέων Γυναικών από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ιταλίας, στο δεύτερο παιχνίδι της για το τουρνουά «Πυθία Καπ» που διεξάγεται στην Ιτέα. Η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλη όσο δείχνει το τελικό σκορ, απλώς σε αυτό το παιχνίδι η Εθνική δεν μπόρεσε να βγάλει τις φάσεις που ήθελε, και στο τρίτο οκτάλεπτο βρέθηκε εκτός διεκδίκησης αποτελέσματος, με τη διαφορά, τελικά, να φθάνει στα επτά γκολ.

Σε ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο μετά τη λήξη του ματς, η Ελευθερία Πλευρίτου έκλαιγε ασταμάτητα επειδή με ένα μη εσκεμμένο χτύπημα έσπασε τη μύτη της Μαρτίνα Βερντούτσι, στέλνοντάς τη στο νοσοκομείο.

Η 15χρονη περιφερειακός του Ολυμπιακού ήταν πρώτη σκόρερ της ομάδας με 2 γκολ, οι Βασιλική Διαμαντοπούλου και Κατερίνα Ζάντου πρόσθεσαν ένα. Το βράδυ, στο ξενοδοχείο, οι πολίστριες της Εθνικής έκαναν έκπληξη στην Αναστασία Καλαργυρού, που είχε χθες τα 18α γενέθλιά της. Η περιφερειακός του Ολυμπιακού, που είναι φετινή προσθήκη της ομάδας έσβησε τούρτα μέσα σε μία αμιγώς κοριτσίστικη ατμόσφαιρα.

Διαβάστε επίσης

Σιωπηλά στη Γαλλία

Σιωπηλά στη Γαλλία

Η εθνική πόλο Νέων Ανδρών ξεκινά με ελπίδες διάκρισης το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ρουσιλόν, αλλά όχι πολλές.

Η έκπληξη στον Νικόλα

Η έκπληξη στον Νικόλα

Ο Δεληγιάννης σοκαρίστηκε όταν τελείωσε την προπόνηση και είδε την έκπληξη που του επιφύλαξε η Αγγελική Καραπατάκη.

Μόνο κολύμπι ο Φουντούλης

Μόνο κολύμπι ο Φουντούλης

Ο Χιώτης περιφερειακός ελπίζει ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχει ξεφορτωθεί τις ενοχλήσεις που νιώθει στο δεξί γόνατο.

Με καφέ και κέικ

Με καφέ και κέικ

Μετά την Άντι Μελιδώνη και η Γιούλη Λαρά ανακοίνωσε ότι σταματάει το πόλο. Το ελληνικό πόλο Γυναικών έχασε ένα ιερατικό δίδυμο.